torsdag 14. september 2017

Eva solo skjærebrett

The cutting boards can also be used for light refreshment and for serving tapas, cheese and other . Disse fargenyansene gjør at du kan bruke . Består av tre skjærebrett i ulike farger og en holder. De ulike fargene gjør det mulig å anvende brettene til ulike . Eva Solo skjærebrett finnes i flere ulike utgaver. De er laget av eik, som gjør hvert skjærebrett uniks.

Avrundede kanter og sider gjør hvert brett . Hvert enkelt brett har et unikt utseende . Skjærebrettene fra Nordic Kitchen er naturlige i rustikk. De er av massiv ek, noe som gir hvert skjærebrett et unikt utseende. Aida, raw skjærebrett teak 32x15cm. Pris: 5kr Fri frakt RoyalDesign. Kjøp online i Illums Bolighus.


Minimalisme og et godt øye for detaljer er essensen av nordisk design. De lette kjøkkekproduktene er en glede å bruke, både når du lager en enkel middag til .

Klassisk og praktisk skjærebrett som man alltid er avhengig av å ha tilgjengelig på kjøkkenet. Kommer i et sett som består av tre skjærebrett i forskj. Kanten som går rundt bambuskjærebrettet, har fargen Granite Green. Bambus er et utmerket materiale å bruke til . NORDIC KITCHEN SKJÆREBRETT Nordic kitchen- skjærebrettet er rått og rustikt.


Det er skåret i eik, noe som gir hvert eneste brett et unikt utseende. På kjøkkenet er det viktig å være nøye med hygienen og ettersom skjærebrettet finnes i . Tre skjærebrett med en plassbesparende holder. Kitchen- kolleksjon inneholder dessuten skjærebrett , knivblokk og røreboller. Produktnavn, SKJÆREBRETT , GRÅ. Kan stå i aluminiumsholderen.


Ubrukt skjærebrett sett a . Totalt produkter i kategorien EVA SOLO. En prakstisk skjærebrett som er pen å ha fremme på benken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg