tirsdag 26. september 2017

Hva er en injektor

Du kan hjelpe ved å forbedre den. Mangler som er blitt anført: Vi-former må ryddes bort, og ingressen må forklare nøyaktig hva det er . En injektor pumpen er en høytrykkspumpe som meter brennstoff inn i forbrenningskammeret i en forbrenningsmotor. Komprimering av luft og drivstoff som følger . Hva fremtiden vil bringe av dieselinnsprøytningssystemer er ikke lett å spå, men at.

Siste skudd på stammen når det gjelder Pumpedysesystemer er en Injektor. Folk søker også etter Ny injektor - bedre diesel - Tu. Vet du hva som skjer når vannet fosser ned i disse ristene? Bosch har laget en helt ny injektor som ganske sikkert kommer på neste store . Har hatt startvansker med min 2. TDI og Audiverkstedet klarer ikke helt å finne ut hva det er, men de mistenker slitte dyser.


Hva er egentlig fordelene med en dieselbil hvis man ikke kan spille på det.

Her er det snakk om en injektor som har både dieselpumpens og dysens funksjon. Det finnes veldig mye som kan fylles på drivstofftanken. Les hva Brooms bilekspert mener.


Takk for mye gode svar og veiledning. Da er bilen i ferd med å bli reparert. Alle dysene er defekt og måtte byttes.


Prisoverslag fra Toyota på . Vurderer å kjøpe brukt diesel stasjonsvogn. Trenger du nye injektorer eller høytrykkspumpe til din diesel bil? Vi er meget konkurransedyktige på pris dersom du . Overhalt injektor til VAG 6. Har sett svart, grønn og blå koding på dem.


Det er ikke begrensninger på hva produsentene kan putte oppi av giftige stoffer. Kerosen er en vanlig ingrediens, og er et eksempel på et svært giftig stoff som er. STP Diesel Injector Cleaner fjerner belegg som bidrar til redusert kraft.

En behandling rengjør drivstoff- og innsprøytningssystem. Gjenoppretter motorens kraft . Setningseksempler med injektor , oversettelse minne. Alle injektor -systemer på kollektoren er off-line.


No Hva gjør at har å gjøre med injektorene?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg