torsdag 14. september 2017

Fjellskisko test 2017

Skal du gå på ski i høyfjellet eller utenfor løype i skogen, så er førstevalget stabile og stødige fjellskistøvler i lær. Her finner du et solid utvalg av støvler og sko til randonee, telemark, alpint, BC og nordisk. Alpinstøvler og skisko med overlegen kvalitet hos Fjellsport. Gode skistøvler betyr mye for en vellykket fjellskitur.


Snø, eventyrlyst og fjellskisko går som hånd i hanske, og jeg har den siste.

Som skotester for Alfa Sko har jeg fått testet skoene i varierende terreng og. FJELLSKISKO - Vårt utvalg av fjellskisko er blant landets største. Vi har modeller som passer til alt fra enkle fjellturer til krevende ekspedisjoner.


Før inneværende skisesong slapp ALFA sine siste skrik innen skisko og -støvler. Toppmodellen deres skal i tillegg til å være ekstra varm ha alt . Noen skisko har også gore-tex-membran for at de skal være mer vanntette. Dette har vi ikke testet i skisko , men mine fjellsko med gore-tex har .

Forum › Aktivitet › Ski og vinter inkl. Meinar det var ein god test med fleire av desse i ein gong for noko sidan, skal sjå om eg finn den. Valg av fjellskipakke - Vinterutstyr innlegg 19. Hjelp til fjellskisko som bare lager gnagsår - Ski og. Trenger tips til fjellskisko - Fottøy innlegg 16.


Gnagsår av Alfa Skarvet fjellskisko - noen tips? Skoene har blitt testet av rundt World cup-utøvere i over to år, og er altså en av grunnene til at Kalla eier et par. Det norske skomerket Alfa gjør comeback med en ny serie skisko. Vi har skisko klassisk, skisko skøyting - fra kjente merkevarer som Alpina, Madshus, Rossignol, Salomon og Fischer. Test av ski, skisko og binding.


STOR TEST : Vi har testet fjorten hansker til vinterbruk. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Vi-fylte-skisko-med-50-milliliter-vann-for-a-finne-den-be.


For å finne ut hvilken skotørker som var best, brukte vi syntetiske skisko som vi fylte med dl vann. Så tok vi tiden på hvor lang tid .

Madshus er ikke noe unntak og jeg har testet deres utgave. Ekte backcountry skisko for ski utenfor sporet. Usikker på valg av fjellskisko ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg