onsdag 6. september 2017

Vannsisterne 1000 liter

Palletank montert i metallramme, komplett med fittings og stuss. Enkelt renhold med store inspeksjonsluker. Miljøvennlig og resirkulerbar plast som . Leveres med grovfilter i mannelokk. De begge har en stor kran for å få vannet ut!


Tankene kan kobles sammen.

Denne norskproduserte vannsisternen er like godt egnet for innendørs som . Kan benyttes som samletank eller cisterne. En stor vanntank til bruk i hytter der man har dårlig tilgang på ferskvann. Vanntank med gardenakobling gis bort.


Pickup froRisør Municipality. Deliver to: Livollen, Øyestranda. IBC-Container - Vi har lave priser, rask levering og minimum års garanti. En vanntank på L trenger ml KLORIN.

Unn deg komfort på hytten. BIA vanntank brukes til oppsamling av vann fra tak, bekk eller borehull. Norskproduserte vanncisterner for innendørs og utendørs bruk. Meget høy kvalitet, produsert i kulde- og UVbestandig polythyleneplast.


Vakker natur og eksotisk flora og fauna assosieres med ferie i varmere strøk. På flere av våre reisemål er vi også så . Få tilbud fra flere leverandører fra Fåberg. Rakkestad brannvesen har ikke rene nok tanker for å frakte drikkevann til publikum.


Lett vekt gjør transport enkelt, Settes raskt opp på plass. Forfatter Frida Nilsson skriver om de helt store spørsmålene - livet, døden og kjærligheten - med grenseløs humor og stort alvor, og . Kjøp bøker av Frida Nilsson. Bør du er interessert i den, ring oss i dag for å motta en kvote på . Drives av energieffektiv Kubota-motor.


Vannsisterne , Modell, Mål - LxH mm, Diameter, Volum - liter , Vekt - kg, Merknad . Labb Honnør kg 24- Inkl. Kan som tilleggsutstyr leveres . Vannkanne i plast med helletut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg