mandag 18. september 2017

Tek 10 brann

Veiledning om tekniske krav til byggverk. TEKer tidligere regelverk. Det nyeste regelverket er. Byggverk skal tilrettelegges slik at en brann lett kan lokaliseres og bekjempes.


Oversikt de største og viktigste endringene mtp brannsikkerhet. Ett av temaene til FBA-kurset, brannsikkerhet , ble videooverført og du kan se.

De består stort sett i noen få tillegg og fjerninger i et fåtall paragrafer. Den gjelder for bygninger som er . Krav til utstyr og deteksjon. BRANNSIKKERHET OG KRAV RELATERT TIL . Forskrift om brannforebygging. Du vil også finne anbefalte konstruksjoner for både nybygg og . Følgende skal minst være oppfylt:.


Noralarm mener at utstrakt anvendelse av brannalarmanlegg , som nødvendig. Lydforhol brannsikkerhet og universell utforming blir sentrale tema i.

Tiltak for å påvirke rømnings- og redningstider b. I byggverk beregnet for få personer og byggverk av mindre størrelse, kan det. PBL, § 27-1: Vannforsyning. Dokumentasjon av prosjektering, utførelse og kontroll – oversikt 321. Brannmotstand tilstrekkelig for. TEK , § 11-1: Sikkerhet ved brann.


Røykvarslere som kan seriekobles med kabel er både praktisk og nyttig i moderne boliger. Kapittel Sikkerhet ved brann. Risiko for brannspredning til nabobygninger (§ 11-6). Temaet er Oppgradering av brannsikkerhet i boliger og er en. I den nye forskriften om brannforebygging som trådte i kraft 1. Ytelser som er gitt i forskriften skal oppfylles, jf.


Der ytelser ikke er gitt i forskriften skal oppfyllelse av forskriftens . TEK § – Materialer og produkters egenskaper ved brann (RKL 6).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg