fredag 8. september 2017

Pp grunnavløpsrør

PP materiale for avløpsrør ble tatt frem for nordiske forhol hvor kalde temperaturer krever ett slagseigt materiale. Materialet er sveisbart, noe . PVC grunnavløpsrør benyttes mest. Rør av PP tåler lave og høye temperaturer . Våre PP avløpsrør leveres med fastsittende kvalitetspakninger som gir stor anleggsflate mot røret, merket med Nordic Polymark.

Avløpsrør og grunnavløpsrør. Stort utvalg i avløpsrør og deler til både privat og proffmarkedet fra anerkjente. Produktene er merket med det nordiske . Vi tilbyr sortiment for avløp i glatt og dobbelvegget utførelse.


Robuste rør med ringstivhet SN(krav) som tåler norske forhold godt. OBS: Oppgitte priser er meterspriser. Rørekstrudering av PVC, PE og PP.


Anbefalte krav i forbindelse med beskrivelser av grunnavløpsrør i grøft.

Klikk her for å handle avløpsrør i HAIEX netthandel. Selv om PVC er det dominerende rørmaterialet benyttes PP en god del. Pipelifes grunnavløpsrør og rørdeler er merket med det nordiske kvalitetsmerket Nordic . PP grunnavløpsrør SN 8: 1mm - 4mm. Grunnavløpsrør av termoplast med konstruert. Termisk stabilitet (OIT) for PP og PE.


Rør med muffe og EPDM pakning i hht. C og MPa i 1timer a. Pipelife avløpsrør , med muffe og tetningsring, for overvann i PP materiale, . Ingen helsefare ved normal bruk, kun fare ved brann. Generelt er den største faren ved branngasser innholdet av CO.


SN brukes i Europa, men anbefales ikke i Norge. Noen (bl.a. Tyskland og Østerrike) har begynt med. Det var da de begynte å lage de røde rørene av pp -plast og sluttet med pvc.


Dette rørmaterialet brukes i dag primært til trykkløse grunnavløps- rør. Trykkrør i PP brukes bare til industriformål i. Til rørene hører et komplett program av rørdeler enten i PP eller PVC.

PP -grenrør med to muffer for grunnavløpsrør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg