onsdag 27. september 2017

Hva er en stakekum

Logg inn for å se pris og saldo informasjon for hovedlager. Stengeventil tillates ikke anbrakt i innvendig stakekum. Hovedvannmåler plasseres frostfritt på et lett tilgjengelig sted for avlesing.


Kontakt rørlegger som kan lokalisere hvor bruddet er og utbedre skaden. Jeg har vannlekkasje - hva gjør jeg?

Vannlekkasjer fører til at mye godt drikkevann . Det skal føres loggbok som bl. Vet du hvem du ønsker å snakke med? Hva kan vi hjelpe deg med? Klikk her for å se listen over kontaktpersoner.


Først foreta en tv-inspeksjon for å få klarlagt hva som er problemet. Lurer forresten på hva en kloakk kum er? Er det en stakekum , en septiktank eller annet?

Mange kommuner har forbudt septiktanker som er så . Har derfor fått pålegg om å montere spylekum og stakekum. Dette får dere avgjøre selv hva som er best. Det nevnes her noen eksempler på hva som er å anse som væsker, stoffer, gasser.


Tette rør - hva kan du gjøre selv? Fra stakekum i kjeller til kommunal kum i veien ca meter. Kartet viser gjerne eventuell drenskum, stakekum , tidligere septiktank og noen ganger utvendig stoppekran.


TYPISK NEDSTIGNINGSKUM MED RENNELØP OG MELLOMDEKKE. STØTTEBEIN I ØVRE STIGETRINN. Mangler: hva GRIMSTAD KOMMUNE - STANDARD ABONNEMENTSVILKÅR FOR. Grimstad-kommune-standard-abonnementsvilkar-for-v.


Hvis annet utstyr, hva slags? Vedlegg ved sprinkleranlegg:. Innmåling av punkter (hva som skal måles):. Kumlokk, Kryss, Slukrist, Overløpskant, Inntak, Utløp, Stoppekran, Stakekum.


Vi nevner her noen eksempler på hva som er å anse som væsker, stoffer, gasser eller.

I stedet for innvendig stakekum kan det brukes utvendig stakekum i en . For å avgjøre som ledningseiere hva som skal gjøres, og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg