fredag 22. september 2017

Brannmann lønn 2018

Som brannkonstabel slokker du branner, og driver med rednings- og sikkerhetsarbeid i. Brannkonstabel går også under tittelen brannmann. I tillegg så er lønnsnivået avhengig av hvor mye tillegg i lønnen man har på grunn av ubekvem arbeidstid. I stillingene som brannaspirant og brannkonstabel er lønnen fra 281.


Sjekk snittlønnen i din næring her.

Du trenger ikke bli aksjemegler for å ha en anstendig månedslønn. En brannkonstabel har en gjennomstnittslønn på 392. Fremtidens brannmann må være like dyktig på forbyggende aktiviteter som. Tross en grunnlønn i overkant av 400.


Om yrket, jobb, utdanning og lønn. Hovedfunksjonen til en brannkonstabel er slukking og forebygging av brann. Hva som kreves for å bli brannkonstabel , varierer fra brannvesen til brannvesen. Rogaland brann og redning IKS har følgende opptakskrav til søkere: .

Evne til å fungere i gruppe og under ledelse er en forutsetning. Inntekt : Lønnen vil variere fra kommune til kommune. Dette medførte at vi blant annet selv fikk være med å forhandle vår egen lønn opp i mot. Vår lønn nå gjør oss i stand til . Norske brannmenn har en særaldersgrense som gjør at de må gå av med pensjon når de. Det har blitt mer krevende å jobbe som brannmann.


Her finner du informasjon om opptaket til brannkonstabel. Tråd: Lønnsnivå brannmenn. Gjennomsnittlig vil Jobbfeber annslå lønnen til mellom 330. Hei jeg har sjekket rundt på forumet ang Brannmann utdannelse man fant desverre ikke svar på følgende spørsmål: 1: Hvis jeg blir brannaspirant, får jeg lønn ? Jobb og utdanning › Andre jobber Bufret Lignende 9. Men jeg har alltid beundret brannmenn , og jobben de gjør, derfor lurer jeg på om noen. Brannmann i vitneboksen: - Sjefen kjeftet på oss under aksjon, kalte oss jævla idioter.


Karmøy brann- og redningsvesen har brannstasjoner med til sammen deltidsansatte. Det forekommer at noen slutter av ulike årsaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg