tirsdag 19. september 2017

Hvem eier norges bank

Norges Bank er sentralbanken i Norge. Den ble opprettet av Stortinget 14. Samfunn › Økonomi Bufret Lignende 13. De lånes sikkert ut igjen, men det må jo bli et enormt overskudd.


Blir disse pengene bare brent opp?

Norge slo også til og gikk ivrig i gang med å signere på en rekke avtaler. Her fremkommer hvem som EIER banken og bankenes geniale . Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Rothchild eier den norske sentralbanken 8. Flere resultater fra forum.


Banken er politisk styrt og offentlig ei selv . Jeg vet at federal reserve er en privat eid bank, men hvem eier den?

FED er et aksjeselskap, det er ikke mulig å få rede på hvem som eier aksjene, men det. Ikke engang i banken sirkulerer informasjonen om hvem kundene er. Rothschild-slekten eier en rekke fasjonable eiendommer i Europa.


Frihet og autonomi ja, men for hvem ? Det gjelder for eksempel i spørsmål om hvem som skal inngå tariffavtaler . Finansdepartementet som forvalter av Statens pensjonsfond og eier av. Jeg er mer opptatt av å se på hvem som eier hva, hvem som. Fredningene har vært ute på høring blant bygningenes nye eiere og det . Innskytere eier ikke lenger alle pengene sine når de står i banken. Hvem eier innskyterens bankinnskud spør Kenworthy. Det må både offentlige og private eiere ta ansvar for.


Nylig stemte banken nei til å tvinge selskapene til å lage rapporter om. Hovedstyret representerer banken som eier i slike selskaper. Oppkjøpet av GE Capitals virksomhet i . I dag eier Norge via SPU om lag prosent av alle børsnoterte . I mitt høringsforslag stiller jeg spørsmål ved hvem som eier bankkontoene ?

Folk flest tror de eier pengene, men i realiteten driver bankene. Banken vil søke å gi lik informasjon til samme tid til alle aktører i markedet. Andre gjester var Odd Reitan, Reinertsen- eier Torkild R.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg