mandag 25. september 2017

Røykdykker forsvaret

Soldatene trener mye på røykdykking og slukking på brannplassfeltet, der de har et flyskrog. De trener slukking for hånd og med brannbil. Du får opplæring i røykdykking (maritimt røykdykkersertfikat), livreddende førstehjelp med halvautomatisk hjertestarter, behandling av brann- og . Så spennende at du vil dette.


Det er egne fysiske krav til det å være røykdykker.

En røykdykker er brannkonstabel (brannmann) som har kurs i røykdykking. Røykdykker og Sjøforsvaret. Har både ringt til forsvaret og sendt mail men de sier de har nok folk og.


De fysiske kravene som stilles til røykdykkere bør skjerpes. En fersk undersøkelse viser at røykdykkeren utsettes for svært store belastninger . Noen som veit hvilke avdelinger i forsvaret som har branntjeneste, som man kan velge i. Er jo egne fysiske krav for å kunne være røykdykker. En karriere innen forsvaret kan være svært givende.

De ferdigheter, erfaringer og prestasjoner offiserer får er unike for sektoren og åpner opp for en rekke . Research group ved universitet i Ontario for det Canadiske forsvaret. Det er bred enighet om at jobben som røykdykker krever god fysisk form, men det er . Brann- og redningstjenesten måtte ha . Spesielle fagtjenester ( røykdykkere , spesialsoldater, redningsmenn etc.). Blir du røykdykker blir du sendt til bergen noen dager for å få. I tillegg må røykdykkere ta minst armhevinger med kilo tungt utstyr.


Dette er noe jeg har erfart gjennom mer enn fem år som røykdykker på marinens fartøyer. Jeg har har variert instruktørerfaring, med spesielt fokus på opplæring . Alle søkere må inneha tilfredsstillende helse og fysikk for røykdykking. I tillegg til å være elektriker i skipsteknisk avdeling er Fredrik røykdykker. For personell i industrivernpålagte bedrifter som organiserer røykdykkertjeneste, personell i forsvaret og enkeltpersoner . Forsvaret , noe som har hjulpet oss på mange måter.


Først tre timer senere ble røykdykker satt ned på skipet. Brannvesenet bruker med jevne mellomrom å brenne ned gamle hus og samtidig trene på røykdykking og slukketeknikker. Meld deg på et røykdykkerkurs! Han er skytter og røykdykker om bord på fregatten og går i en vaktturnus med seks timer på vakt og .

Og når jeg var røykdykker i forsvaret drasset jeg den kg tunge rednings dukka (død vekt er enda værre enn levende vekt) gjennom mye . Ingvild Grov (19) fra Sandnessjøen er røykdykker i forsvaret. Instruktør kan være yrkesbetegnelse, f. Introduksjon til regelverk og praktiske rutiner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg