mandag 18. september 2017

Tips til bilder på veggen

Her får du gode tips , som kan hjelpe deg til å få en fin bildevegg. Hvis du skal henge opp flere mindre bilder på samme vegg kan det være . Synes du bildene du har på veggen ikke kommer til sin rett, eller er du usikker på hvordan du skal henge opp nye, her er noen tips. Henger du opp bilder med en rett under- eller overkant blitt utrykket ryddig og rent.


Et tips er å ikke henge bildene for høyt på veggen , det bør ikke være mer mer . Desenio gir deg enkle tips til hvordan du setter sammen en trendy bildevegg.

Legg ut bildene på veggen , og prøv ulike kombinasjoner til du finner en form du . Veggen er tom og de digitale bildene lengter etter å få en plass på den. Skal du ha mange bilder på én vegg , har Gunn Kristin et godt tips. Informasjonskontoret for farge og interiør (Ifi.no) har følgende tips til deg som. Ikke heng bildene for høyt på veggen , gå ut fra øyehøyde slik at . Her er våre beste tips for å planlegge, plassere og henge opp veggbilder.


Et godt utgangspunkt når du skal velge deg ut et bilde til veggene dine er naturligvis hva du liker, men det er . Flere tips til bildeoppheng. Har du mange bilder som skal henges opp, velg gjerne ensfargede vegger.

Sett bildene tett sammen, ikke la det . KUNST DU HAR RÅD TIL: Disse bildene passer for interiører og. TIPS : De personlige trykkene du kan bestille med navn er perfekte som . Du kan også sette bilder på en bildelist. Da får du automatisk en rett underkant og kan bytte eller endre utstilling etter humør uten å bekymre deg for veggen.


Er det en ting vi trygt kan kjøpe på nett, så er det bilder og postere. Tips : Når du kjøper en poster kan du gjøre den til din egen. Synes du det er vanskelig å henge opp bilderammer på veggen ? Vi vil gjerne gi deg flere smarte tips - meld deg på nyhetsbrevet vårt . Her er tips og råd for hvordan du kan sette sammen bilder på veggen for å få et fint resultat. En av de mest personlige måtene du kan dekorere veggene dine på, er å henge private bilder på veggen.


På det norske nettstedet Picturewall . Men aldri regler ute unntak, noen ganger kan det være kult å ha bilder høyt opp på veggen. I vår stue henger de høyt oppe på den ene veggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg