torsdag 18. januar 2018

Basseng støvsuger

Robot støvsuger som renser bunnen av bassenget. Bunnsugerhode for manuell støvsuging under vann. Ha kontroll på vannverdiene i bassenget. H-stips med enkel og oversiktlig bruks.


Hold bassengbunnen fri for skitt og sand med denne bassengrengjøreren fra Intex som automatisk støvsuger bunnen av bassenget for å få bort småpartiklene.

I denne guiden, forklarer vi hvordan du holder bassenget ditt rent og tiltalende hele tiden. Skap et koselig og personlig hjem! Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser. Du finner også andre Badeleker produkter fra Bestway hos Lekmer.


Bassengsett for basseng uten pumpe. Legg til i innkjøpslisten. Vedlikeholdssett for basseng med bunnsuger og hov.

Jeg har et jevnt og mykt underlag hvor bassenget kan stå. Europris har et stort utvalg utendørs basseng både oppblåsbart og med stiv kant i ulike størrelser og varianter. Finn din sommerfavoritt og alt du trenger til et . Dette rengjøringssettet til basseng er laget av slitesterk og. Svømmebassenger og tilbehør.


Det finnes en stor variasjon på markedet, slik at du med garanti kan finne et basseng som er skreddersydd din familiens behov. Frittstående eller nedgravd . Batteridrevet støvsuger for basseng fra BESTWAY. Hjul under slik at den glir lett . Roboter og støvsugere - Kjøp rimelige roboter og støvsugere hos Trademax. Velkommen til vår nettbutikk!


Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Det flotte bassenget ligger usjenert til i hagen på Tåsen. Vi har investert i en bassengstøvsuger som holder bunnen ren.


Velg type vare du ønsker i feltet under prisen for å få opp riktig pris, deretter velg antall, så legg i kurven - velg . Støvsuger til spabad og basseng.

Rengjøring av spabad og bassenger uten ledninger og slanger. Enkel pumpefunksjon skaper et vakuum som suger opp . Settet inneholder: - Skaft med støvsuger - og avskummingsmunnstykker. Kjemisk flottør - Termometer - prøvestriper - kraftige reperasjonslapper. Inkludert aliminium teleskopstang 2cm. Slik unngår du at bassenget blir en bakteriebombe.


Men da kan man bruke enn bunnsuger, eller bassengstøvsuger om du vil, forteller . Hus og Hjem - Hvitevare - Storhusholdning - Storkjøkken - Hage og Skog - Båt og Camping. Algarrobo ved kysten av Chile. Bunnfallet suges så opp av en slags støvsuger.


Intex har i over år produsert basseng , oppblåsbare leker, badeleker og svømmeutstyr av høy kvalitet. Innovative produkter, flott design - morsomme leker for .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg