torsdag 18. januar 2018

Designglass over kjøkkenbenk

Befaring, tilpassing og montering av designglass til alle formål. Vi kan levere herdet glassplater som kan monteres over kjøkkenbenk. Når det gjelder montering av glasset fra glamiTEC så kan det gjøres på to måter. Vi har forhandlere over hele Norge.


Vi kan gi deg retningslinjene du trenger for at du selv kan formgi ditt eget designglass.

Motiv printet på baksiden av glasset. Ved å benytte glass mellom kjøkkenbenk og overskap har du muligheten til å sette ditt helt personlige preg på kjøkkenet ditt. Du kan blant annet velge mellom. Ta kontakt ved ønske om pris på våre øvrige glassprodukter. Området over kjøkkenbenken har mange funksjonskrav det må tas hensyn til.


Det er mange ulike glasstyper å velge mellom når man skal velge glass over . Med en glassplate og egne motiver kan du lage en kjøkkenvegg utenom det vanlige. ALTERNATIV TIL FLISER: Glassplate med motiver over .

Hei, Jeg lurer på om noen her har erfaring med pris på glass til å ha på veggen over kjøkkenbenken. Jeg har fått tilbud fra glassmester på . Hvis myke og uforstyrrede overganger er nødvendig for å skille ett rom fra et annet, og det legges vekt . Ensfarget glass, glass med motiv eller bilde trykket på glasset. Den gangen var forretningsideen designglass over kjøkkenbenker , for å . Disse dagen får du på klart-, farget- designglass og speil. Enkelte farger lagerføres.


Designglass bruker vi over kjøkken benk. Gjør din kjøkken pent og rent. Det kan lages også av diamant herdet glass. Images from Høybråten Glasservice As on instagram.


Populært kjøkken solid svart drømmekjøkkenet. Glass mellom kjøkkenbenk og overskap. Hos oss får du et variert utvalg av designglass til kjøkken, og til annen bruk i boligen.


Skap din egen stil med glass over kjøkkenbenk. De gjør seg godt i entreen, over kjøkkenbenken eller i stua.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg