mandag 29. januar 2018

Blanco benkeplate

SteelArt benkeplater er eksklusive løsninger i god design, kvalitet og. BLANCO SteelArt er et eget konsept for de mer eksklusive løsninger som viser kvalitet på . BLANCO Durinox er heldekkende benkeplater i rustfritt stål med en nyutviklet overflate som. Fargene matcher perfekt til BLANCOs sortiment av blandebatterier med SILGRANIT farger.


Benytt verktøyet CombiColours for å finne beste match på benkeplate. Flere bilder av Silestone Blanco Orion.

Vi kan levere vasker fra stort sett alle leverandører så som Blanco eller Lavabo og vi har. Vi leverer benkeplater etter mål fra den kjente produsenten Cosentino. Eide Stein AS - benkeplater fra Cosentino, Silestone, Dekton . Les mer om å velge din nye benkeplate. Benkeplater i stein til kjøkkenet. STEINRIKET har lang erfaring med produksjon av benkeplater i granitt, marmor og kompositt materiale.


Platene produseres på CNC styrte . I tillegg til kantlister i laminat kan vi ved skreddersøm av benkeplatene tilby et sortiment.

Vi kan også levere benkeplater til kjøkken øyer. Ofte stilte spørsmål om Silestone. Hvor mye koster Silestone? Dette gjør også benkeplaten enkel å rengjøre, og det blir lite behov for vedlikehold. Mer informasjon om benkeplater i kvartskompositt hos Silestone.


Steinplaten leveres med hull for vannlås sentrert på platen. Silgranit fra Blanco er et komposittmateriale av granitt og akryl,. Velg en slitesterk benkeplate i stein som tåler tøff behandling.


Se benkeplater i naturstein, kompositt og granitt her. Oppvaskkum Blanco med kummer. Kjøkkenbatteri følger med. Blanco City, 2cm, polert, inntil 65cm dybde Blanco Norte, 2cm, . For midtstillt toppmontert servant.


Hos oss kan du bestille benkeplater , veggplater, kjøkkenvasker og diverse tilbehør. Vi fører kvalitetsvasker fra BLANCO , og vi tilpasser disse til din benkeplate. Eksklusive løsninger med unik og individuell design.


Skreddersydde benkeplater i rustfritt stål.

Blanco SELECT SOLON for nedfelling i benkeplaten. Tilgjengelighet: På lager. Med utgangspunkt i benkeplaten kan du velge en vask som går ton-i-ton eller i en.


Ethvert element som omgir oss . Kvarts er verdsatt takket være et bredt og rent fargeutvalg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg