onsdag 24. januar 2018

Dyserens bensin

Omega 9- rask rengjøring av innsprøytningssystemet gir motoren kraft og akselerasjon som ny. Har hatt bra erfaring med dyserens. For alle bensin - og etanolmotorer. Det finnes veldig mye som kan fylles på drivstofftanken.


Les hva Brooms bilekspert mener. Dysene i en forbrenningsmotor blir gradvis mindre effektive pga avleiringer og tilsoting.

Med Injector Cleaner fjernes avleiringene og motoren går rent og . I vanlig bensin fra Statoil er det 7ppm tilsetninger, og i superbensin sin. Undersøkelse: Gir Aceton bedre bensinøkonomi? Tilsetningen øker både oktan ( bensin ) og cetan (diesel). Dette fører til redusert fare for tenningsbank i en bensinmotor og raskere antenning av dieselen i en . Finnes egen dyserens du har i bensinen , men du kan like gjerne lage en 2dl mix av parafin og lynol, det gjør den samme jobben. Som dieseltilsetning har Alron vært på markedet i over ti år og har blitt et begrep blant dieselfolk.


Etter at den kom på markedet som diesel- og bensintilsetning . Tunap Diesel dyserens 9(5ml).

Servicekonsentrat Bensin. Smører drivstoffsystemet - Maksimerer drivstoffsøkonomien - Øker levetiden. Tilpasset alle drivstoff, diesel, bensin og etanolblandinger. RISLONE FUEL INJECTION CLEANER Roligere motor, mindre slitasje og bedre effekt! Rislone Fuel Injector Cleaner forbedrer hele drivstoffsystemet og gir økt . Feks etanol i bensin og biodiesel gir andre utfordringer osv.


De var ingen god dag for Best bensinstasjon på Bjørkheim i Samnanger fredag. Da det skulle fylles drivstoff i bensin - og dieseltanken, ble det . Velkommen til de nye nettsidene våre! Forté sørger for renere og bedre motorytelse.


Med et stadig sterkere engasjement for et renere miljø stilles det også . Puttet på litt lurium ( dyserens fra STP) men hjalp ikke - holdt på å stoppe. Teorier: Dårlig bensin - løsning fylle ny bensin - Shell min favoritt. Renser og Smører Drivstoffsystemet. Systemvirkestoff for alle bensinmotorer.


TUNAP 9er sterkere enn 9og . Forebygger belegg i drivstoffsystem og forbrenningskammer. Motvirker banking og glødetenning. Men en liten korreksjon: bensinen kommer ikke inn i veivhuset først,.

Omega 992(tror det var riktig nr, er dyserens ) er et fantastisk middel, . Be om et pristilbud fra din leverandør av fyringsolje og parafin. Rengjør innsprøytningsdysene . Produkttype: Drivstofftilsetning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg