mandag 15. januar 2018

Sponavsug slange

Pakke størrelse 420x350x320mm. Heisann Har fått meg et sponavsug med en 100mm slange. Denne ønsker jeg å koble på bordsag, fresebord mm. Noen som vet om hvor jeg . Her finner du våre aktuelle tilbud.


FLEXIBEL SLANGE i solid kvalitet for avsug 100mm diameter KUN kr.

Stort utvalg av båndsager høvel slipemaskiner verktøy og maskiner sponavsug på våre . Slange for sponsuger Ø 1mm meter lang. Sugeslanger av bøj bar plast med spiral. Spjeld och forgrening sammenkobles med hjelp av en kort slangebit.


Logosol har et bredt sortiment av sponavsug og sponhandteringsprodukter, f. Sponsuger som holder det rent rundt sag, høvel etc. Bruk en flyttbar sponsuger til snekkerimaskinene, så havner sponet i posen i stedet for på gulvet. Syklon med vist eksempel på et sponavsug.


Sponavsug - lukket rom Varen har video.

Overganger til Dust Deputy så du ma bruke egne slanger. Vi anbefaler å bruke 1mm. Til oppsamling av spon og støv ved kapping. Flott avsug til hobbyrom og mindre verksteder. Avsuget kan utstyres med filterpatron for finstøvrensing.


Hjul og håndtak medfølger, samt 6m slange. Fleksibel avsugslange i polyurethan med innsveiset stålspiral. God slitasjemotstandsdyktighet. Glatt innside for minimal motstand.


Verktøyoppbevaring utvide produktområde. Vi arbeider med produkter og system for støvavsug, sponavsug og flisavsug, punktavsug, . Robust sponavsug for skolebruk. Fliser og sagspon blir dratt inn i støvsuger rennen og ned gjennom støvsuger slangen.


Har du opplevd at slangene ofte ryker mellom spiralene og særlig ved innløpet på maskinene ol. Leveres komplett med overgangs stusser for de fleste maskiner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg