tirsdag 30. januar 2018

Izettle norge

Nå kan alle og enhver motta sikre kortbetalinger. Alt du trenger er en smarttelefon eller et nettbrett og iZettle. Ofte stilte spørsmål om iZettle.


Vi anbefaler deg å lese vår detaljerte iZettle - anmeldelse for en. Kan jeg bruke kortleseren utenfor Norge ?

Zettle tilbyr også en interessant tilleggstjeneste i form av bedriftslån. Produktet heter iZettle Advance, og kan tilbys alle bedriftskunder i Norge. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Med kortleseren iZettle plugget inn i Android- eller iOS-enheten din, kan andre betale deg med Visa, Mastercard eller Diners-kort. TEST: Med en iZettle slipper du å styre med kontanter. LES OGSÅ: Norge er det sikreste kortlandet.


Kortleseren har en liten skjerm som viser . Svenske iZettle , som selger løsninger for kortbetaling via mobilen, har fått.

Løsningen skulle gjøre oss mindre avhengige av kontanter, . Integrasjonen mot iZettle var avgjørende da vi valgte TicketCo, sier styreleder og produsent Trond Sæterøy for Rastarkalvspelet på Frei utenfor . Les også: Alipay til Norge i samarbeid med Nets . Betalingsterminaler og -systemer. Norge har kanskje verdens beste utgangspunkt for å bygge opp en slagkraftig. Er det tilfeldig at iZettle og Klarna er svenske og ikke norske? Izettle har ingen bindingstid eller faste utgifter. Transaksjonsavgiften er fra til (jo høyere månedssalg desto lavere avgift).


Zettle lanserer nå faktura for sine kunder også i Norge. Faktura er priset på samme måte som kortbetalinger med alt fra og ned til alt . Kategorien er dessverre tom. Nyheter og innsikt om izettle.


Har du ikke en iZettlekonto klikker du på Få iZettle før du går videre til steg 4. Dette vil gjøre det lettere å kunne forstå og følge opp innbetalinger og avgifter via iZettle. Så kom jeg over iZettle , og ved første øyekast virker jo dette som et genialt. I Norge så fungerer det systemet veldig dårlig, etter min mening.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg