mandag 22. januar 2018

Egr ventil rens biltema

Prisgunstig og effektiv rengjøring av tilstoppede dieselpartikkelfiltre (DPF). Optimal ved hyppig bykjøring. Kan også brukes forebyggende.


EGR -systemer som påvirker og reduserer . Rensemiddel til udstødningsrecirkulation.

Anvendes til at opløse aflejringer i EGR - ventiler , luftindsugningssystemet, manifolden og indsugningsventilerne. Produkttyp: EGR - ventil. Finnes det additiver dere vil anbefale til bruk som en slags rensing ? Er så å si umulig å få ut EGR - ventilen. Småkjøring med dieselbil mtp partikkelfilter og motorslitasje.


JPG,ow:87pt:dyncdn. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.

Biltema sin DPF rens som vist ovenfor og kjørte. Ser noen anbefaler rens i tynner eller felg rens. Jeg vil høre om der er nogen der ved om Presto - egr cleaner virker på Benzin biler. EGR ventil gror igjen ja, må renses minst gang iåret.


BGprod isc clean mange oplever at motorlampen begynder at lyse under kørsel. Koldfedt fjerner fra Biltema. Jeps ovnrens har jeg også brugt til både Egr og turbo rens.


Renser indsugningssystemet, indsugnings- og EGRventiler, samt . Det fåes som bitsæt hos Biltema. Jeg har denne uken gjort meg en dyrekjøpt erfaring. Dette var en bil mange beskrev som en . Og for egen del kommer jeg iallfall til å styre unna dyserens som . Det bruker å være Egr - ventilen som forårsaker sotingen.


Rens av dieselpartikkelfilter (DPF) kan i enkelte tilfeller være en mulig løsning,. Hvad er bedst til at rense et gasspjæld med ? Jeg bruger Bardahl egr valve cleaner det er kun til brug på afmonteret ventil , du kan.

Tar bort sot i motor och avlagringar, aerosol för spjällhus och ventiler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg