onsdag 10. januar 2018

Speilvegg treningsrom

Jeg skal dekke en lang vegg i et treningsrom med speil. Ser for meg å henge flere speil ved siden av hverandre, evt i to rekker over hverandre. Se hva eksperten mener du må huske på om du vil lage deg et eget treningsrom hjemme. Sammenleggbart Velg: Lengde (ikke sammenlagt) x høyde.


Støt og knuseresistet Velg lengde og høyde.

Speilvegg treningsrom fra FINN. Ved forespørsel må det oppgis eksakte mål i mm ( Bredde x Høyde ). Groruddalen Glassmesterverksted har levert en mengde speilglassvegger til både private og næringsliv. Vi produserer speil etter mål. Få tilbud fra flere leverandører fra Tananger.


Innlegget inneholder sponsede lenker. Jeg elsker treningsrommet vårt, det er noe jeg har drømt om i flere år. Mobil speilvegg for dans, ballett og trening.

Kan enkelt klappes sammen og trilles. Et flunkende nytt treningsrom , med det klingende navnet Spinnvill, står. Vi har byggt treningsrom hjemme og vill ha speilvegg. Vi ønsker en pris på speil og montering.


Nå er det på tide å få ut ditt fulle potensiale! Vi har også et mindre treningsrom med speilvegg og boksesekker som kan brukes til dans, boksing eller f. Det blir dans-lek- trening med småredskap,koordinasjon og enkel. Treningen foregår i Askerhallens idrettshall, i vårt nye treningsrom med speilvegg. Tenker du på å anskaffe deg et komplett treningsrom hjemme eller kanskje til bedriften? Vi har etterhvert fått god erfaring på hva et treningsrom.


Her kan man skilte med helt tipp topp speilvegg , ergonomisk gulv og. Her blir det treningsgrupper med fellestreninger i eget treningsrom. Hvis du har et hjørne, har du all den plassen du trenger for en kardio trening.


Dermed har også trening blitt en helt sentral og obligatorisk del av. På den andre siden venter et sofistikert selskapslokale med speilvegg ,. Her ligger også det nye loungeområdet Compagniet, og treningsrommet De Tynde Tre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg