mandag 29. januar 2018

Oras kjøkkenkran med avstengning

Tutens svingradius er forhåndsinnstilt på 120° (kan begrenses til 40° - 80°). Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. En populært og klassisk kjøkkenkran med bøylegrep, profiltut, avstegningskran for oppvaskmaskin og fleksible rør. Vaskemaskinkran har keramisk tetning.


Valgfritt kaldt eller varmt vann.

Benytt gjerne anslutningskuplinger med avstengning ,. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Element kjøkkenkran med høy tut - med avstengning for oppvaskmaskin. Blandebatteri til kjøkken, også ofte omtalt som kjøkkenbatteri, kjøkkenkran eller kjøkkenarmatur, finnes i mange varianter.


Safira kjøkkenkran med høy svingbar tut, sidegrep og avstengning. Oras kjøkkenkran med avstenging. Det er også innebygd alternative .

Passer til alle typer kjøkkenkummer. Med avstengning for oppvaskmaskin. Avstengning for oppvaskmaskin. Kjøkkenbatteri med høy svingbar tut og kjeramisk 90° dreibar avstengning.


Kjøkkenarmatur med avstengning til oppvaskmaskin, og høy svingbar tut. Stand: uåpnet i originalemballasje. Damixa kjøkkenarmatur Space med avstengning krom. Grohe kjøkkenarmatur Feel med avstengning krom. F Høy kjøkkenkran med avstengning.


KJØKKENARMATUR HG LOGIS 160. Tilgjengelig i butikker. Damixa Clover kjøkkenkran med høy C-tut og avstengning for. La Cucina Alessi Sense kjøkkenbatteri med touch funksjon og avstengning for oppvaskmaskin. Høy, buet tut, uten avstenging.


Legg til i innkjøpslisten.

Stråledyse for kjøkkenkran. Handle raskt og enkelt med. Har du kjøkkenet, har vi kjøkkenkrana som passer.


Designet komplementeres med en strålesamler i . Kjøkkenkranene kommer med og uten avstengning for oppvaskmaskin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg