onsdag 17. januar 2018

Skjenk design

Oppdag moderne skjenker fra BoConcept. Design som passer til din stil og ditt hjem. Vi er svake for den 70-talls-inspirerte grafikken på skjenken Shade, designet av Giuseppe Viganó. Pryd entreen eller stuen med en skjenk.


Stilfull oppbevaring av dine kjæreste eiendeler. Se våre skjenker i organiske materiale til boligen.

Er du er på utkikk etter en skjenk med et vintage look, en rustikk skjenk i. Vi tilbyr skjenk i ulike varianter til alle rom og ulike prisklasser. Hos JYSK finner du et stort utvalg skjenker og vitrineskap i mange forskjellige størrelser, materialer og design. Du kan med andre ord være sikker på at du finner . Roomers skjenk er en moderne og stilig skjenk med et skandinavisk design.


Med Caché er mulighetene mange, og takket være sin funksjonelle design , kan det for eksempel brukes som en bokhylle, for lagring av vin og glass, eller som et. Gå tilbake til forsiden her. Det er ingen produkter i denne kategorien.

Skjenk med vendbare skyvedører. Vakkert design med avrundede fremre kanter, base med slått treben med stålføtter. Den vendbare skyvedøren har finer på . I en leken og minimalistisk stil passer det godt med en skjenk som. Reflect Sideboard skjenk fra Muuto er inspirert av det nordiske lyset. Dette er en stilig og stabil skjenk laget i eik med et unikt design av Søren Rose.


Sskjenk fra Andersen, designet av byKATO. Ser en romslig og praktisk skjenk med design basert på utmerket tradisjonelt håndverk. Geyma skjenk med korpus i malt eik og dører i laminat fra Woud. Serien er dansk arkitekttegnet og består av solide og vakre spisebord i massivt heltre villeik samt vitrineskap og tre ulike skjenker designet for moderne hjem. Disse møblene vil være som skreddersydde for ethvert.


For dager siden - SKJENK BARCELONA HVIT ELLER SORT HØYGLANS. Norges førende designbutikk. Vi har nå design skjenk fra Finn. Vi gjør det lett og sikkert å handle på nett.


Budgiver, Tidspunkt, Beløp. Da arkitekt Ditlev Karsten utviklet skjenk - og vitrineserien, var tanken å kombinere praktisk og allsidig oppbevaring med flott design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg