onsdag 17. januar 2018

Skjærebrett sett

Aida, raw skjærebrett teak 32x15cm. Jamie Oliver, skjærebrett 42x21cm akasie. Joseph Joseph, chop2pot skjærebrett svar. CutCarve skjærebrett sort 3cm.


HERBS Vuggekniv og urte- skjærebrett - sett.

Kniver og skjærebrett kan du kjøpe hos Slikkepott. KitchenTime selger skjærebrett fra kjente varemerker! Stort utvalg og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett! Under er en samling av skjærebrett i plast. Vi har tidligere sett på skjærefjøler i tre.


Når du vil sette frem et ostebrett med gode tilbehør passer et. Den ene siden egner seg som skjærebrett med rand for avren. Alltid på lager, rask levering og lave fraktkostnader.

Her finner du fjøler og skjærebrett i tre, bambus og plast. Skjærebrettene har også symboler som viser de uli. Se utvalget på nett, og bestill online eller besøk din nærmeste Tilbordsbutikk.


Trendy og hygenisk skjærebrettsett. Funskjonabel lagringsplass hygeniske PP skjærebrett. Farger og ikoner indikerer hva slags mat man kan . Inneholder brett i plast med ulike farger. Brettene står i praktisk holder. Assoterte farger blå, grønn, gul, rød.


Hold kjøkkenbenken ren med et robust skjærebrett i tre. Vil du ha skjærebrett som er ekstra enkle å rengjøre? Da er skjærebrett i plast som skapt for deg.


Bambus skjærebrett for kutting av grønnsaker, kjøtt og andre ingr. Forny kjøkkenet ditt med naturlige detaljer som disse flotte skjærebrettene i tre. Håndvask er anbefalt og skjærebrettene . Vi bruker cookies for å gjøre nettsidene relevante for deg.

Cookies er knyttet til IP- adressen din, og er ikke knyttet til andre personlige opplysninger. Trehvit furu - klare for pussing. Pakke med 4stk i forskjellig størrelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg