onsdag 10. januar 2018

Speil vegg

Trygg E-handel med dagers angrerett. Hos Skeidar finner du speil i alle varianter til ulike priser. Flott design, store og små. Vi har speil til alle rom i ulike former og størrelser. Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg , får rommet et .

Hvem er vakrest i landet her? Ett klassiskt ordspråk som mange kjenner igjen fra Disneyfilmen. Vi behøver ikke speil som kan prate . Speil , Speil på veggen der. Med mørkere fargenyanser på veggene trenger vi speil som reflekterer lyset og omgivelsene sine. Her er fantastiske speil -nyheter.


Legg i ønskeliste Sammenligne.

Du kan bruke speil i stedet for bilder på veggen , som en funksjonell skillevegg eller som en morsom ekstraeffekt. Kan henges på veggen , loddrett slik det står på bildet. Veggspeil med en ramme med preg av antikk.


Alternativer til vanlige speil , vil blant annet kunne være et lysspeil, hvor det er . Ballettbarrer og speil til ballett- og dansestudio, treningssenter mm. Vi har også ballettbarrer som skrus fast i veggen. Trademax tilbyr et variert utvalg av speil til alle typer interiørstiler.


Hos oss finner du over 5speil i ulike design og størrelser. Rask levering - Gode priser - Personlig service. DISCOVERY veggmodell har et enkelt men stilig design med LED belysning rundt kantene på speilet og metall hylle med føneholder.


Valgfri farge fra alle REM . ALLURE veggmodell har et enkelt men stilig design med metallhylle og fønholder. Kommer også med Lysspotter integret i høyre øvre hjørne. NOVA veggmodell har et enkelt men stilig design med 8mm herdt glasshylle.


ICON veggmodell har et enkelt men stilig design med 8mm herdt glasshylle. I tillegg gir den skrå kanten dette speilet et unikt utseende.

Slottsspeilet er klart til å henges på veggen takket være de allerede monterte . Selv fra en ganske tidlig alder søker barna etter speil og andre blanke overflater og blir. Spennende lekesoner – du kan til og med utnytte veggene i korridorer . Adnet speil som er i øverste bilde er så stor at du fint kan sette det på gulvet og bruke det som en del av innredningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg