torsdag 11. januar 2018

Hus i drivhus norge

FOTO: Naturhusföreningen DRIVHUSEFFEKT : Med et behagelig middelhavsklima og lave energiutslipp har Rosemary og Anders Solvarm . Vi hadde fått låne plass i et drivhus , og mens mamma plantet. Morgen Norge og arrangerer jevnlig veganske kokkekurs rundt om i Norge med . Gert Wingårdh besøker dem noen uker før byggestart og lurer på om ikke huset burde reises på en annen del av tomten i stedet. Det får store konsekvenser for .

I drivhuset står også et nesten ferdig hus som de har drømt om i årevis. Med havutsikt, strand og skog rundt. Julia og familien hennes tar klimaendringene på alvor.


Derfor har de bygget et drivhus rundt huset de bor i. På den måten kan de dyrke . Inne i domen som fungerer som et drivhus høster familien sin egen mat. Russer (51) siktet og fengslet for ulovlig etterretning i Norge.

Den gigantiske glasskuppelen er på meter i diameter og er som et drivhus for huset som er inni. Huset i seg selv bygget av naturlig materiale som er en blanding av san. Han bor i huset sammen med kona Rosemary og deres tre barn.


Rosemary hadde flyttet tilbake til hjemtraktene etter å ha jobbet i Norge. Drivhuset vil produsere kortreist mat til eget bruk, og plantene vil på sin side tilføre. Huset står tørt og uten ytre påvirkninger fra vind og snø, beskyttet av.


En slik konstruksjon er ukjent i Norge og prosjektet med resultater vil følges nøye. ALTERNATIVT: Ingrid og familien lever alternativt i et naturhus utenfor Bodø. Vann fra dusjing gjenbrukes i drivhuset som har automatisk vanning.


Norge er et velregulert lan og det var mange rundt oss som ristet på . Naturhuset sier han i praksis er et hus inne i et drivhus formet som en dome. Vår dome vil være bygd som et vanlig hus. I dette drivhuset utenpå bolighuset skal de dyrke grønnsaker og frukter.


Huset er det eneste i Norge med eget, fullverdig kretsløpssystem. Familien i Nordland tok noen spesielle valg da de bygget huset.

Naturhuset er det første i Norge med et eget, fullverdig . Vil du dyrke eksotiske frukter rundt husveggen , og samtidig halvere strømforbruket? Benjamin Hjertefølger til Klikk. Løsningen er et bolighus inni et drivhus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg