mandag 8. januar 2018

Hva er stent

Begrepet sies å stamme fra den britiske . Oftest henviser stent til en endoprotese , en rørformet protese av metall eller kunststoff som settes inn i blodårer, urinveier, galleveier, luftveier . Innsetting av stent - korte, rørformede metallarmeringer - i trange partier av hjertets. Kirurgen og hjertespesialisten må da diskutere hva som er best for deg. I denne brosjyren finner du mer informasjon om utblokking (PCI) og hva som skjer før,.

Ved utblokking med stent brukes vanligvis blodfortynnende behandling i . Mange reagerer på det å ha fått en stent i hjertet. Som regel vil det til slutt plasseres en stent der forsnevringen var for . Det hjelper med å holde arteriene dine - blodkarene som bærer blod fra . Selvekspanderende stent legges ned når det er vanskelige passasjeforhold i øvre mage- og tarmkanal, og er et viktig tilbud spesielt for pasienter hvor det ikke er . I løpet sykehusoppholdet vil legene gjøre flere tester for å kartlegge hva som er. Noen ganger kan en liten metalltube, en såkalt stent , bli satt inn for å holde . Diagnosen ble ustabil angina pectoris,og det ble lagt inn stent.

Jeg er usikker på hva du har fått av informasjon i løpet av den tiden du har . Rundt prosent av utblokkingene i Norge skjer i dag ved hjelp av medikamentgivende stenter , en metode som skal forhindre at blodårene . BD- stent har blitt brukt i behandlingen av benigne øsofagusstrikturer. Til nå har pasienter fått stenter. Median tid til restenose, som et mål . Ved ERCP kan galledrenasjen i mange tilfeller gjenopprettes ved plassering av en eller flere stenter av plast eller en selvekspanderende . Trangt område i urinlederen kan hindre at urinen passerer fra nyren til urinblæren. Preoperativ stenting av akutt malign colon-obstruksjon har de senere. En stent vil sikre at urinen renner fra nyrene til blæren.


Hva kan være forklaringen på at disse overraskende resultatene som . Hvilken type stent som ble brukt, hadde liten innvirkning på resultatene, sier Munk. Jeg har en tilstand der jeg sveller på innsiden av kroppen. Hvis jeg spiser eller tar på noe jeg ikke tåler.


Har et stent inne i beinet, blir den . Det er fokusert på hva sykepleiere opplever og observerer hos pasienter med stentsmerter. Funn baserer seg på subjektive opplevelser hos pasientene, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg