onsdag 15. juni 2016

Billetter til brækhus kampen

Cecilia Brækhus drømte om 20. Men så mange tilskuere blir det neppe på Battle of Bergen. Her sammen med Vladimir Klitskjo etter forrige kamp i tyske Halle. På under tre timer var prosent av billettene solgt.


I tillegg til Brækhus - kampen , hvor motstanden er ukjent, blir det tre øvrige kamper.

Du må ut med godt over tusenlappen for de beste billettene. Avlyste kamper , labert billettsalg og krass kritikk fra aviskommentatorer. Tim-Robin Lihaug skal ut i tøffe kamper før Brækhus og Svensson entrer ringen. For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.


Det kan bli glissent i storsalen på . Etter kampen snakket boksedronningen om lysten til å gå kamp i USA, . Det var derfor kampen mot Mikaela Laurén (41) ikke solgte billetter.

BOKSEKAMP: Nå kan du vinne VIP- billetter til Brækhus - kampen. Brækhus hjem for å sette alle sine VM-titler på spill i . Nå har du sjansen til å se stjernekampen live i Stokke. NY KAMP : Kevin Melhus skal bokse ny proffkamp i Arendal 3. Teamet til Brækhus måtte redusere prisene på billettene på grunn av . BATTLE OF BERGEN – THE REAL HOMECOMING - CECILIA BRÆKHUS MØTER.


Neste utfordrer er argentinske Erica Farias (24-1), som aldri før har møtt Brækhus til kamp. Ingen idrettstopper invitert til Brækhus - kampen. Billetter til begivenheten er tilgjengelig i følgende kategorier:. De har ikke fått VIP- billetter så da kommer de vel ikke, sier Brækhus før hun legger til:.


Billetten bestiller du med forventet avgang og retur, dato og tidspunkt. Skulle det bli endringer på din reise, trenger du ikke å endre din billett. Først bokset hun dopet i Brækhus -stevne. Nå blir det kamp i Norge i år, det er jeg helt sikker på, sier Brækhus til TV med et stort smil. Total ble i underkant av 10.


Vi hjælper dig med en perfekte London rejse.

Lørdag avvikles den første profesjonelle boksekampen på norsk jord siden opphevelsen av forbudet mot proffboksing. Brækhus kamp mot Klara Svensson er The Nordic Rumble sin hovedkamp. Alle som har kjøpt billett til The Nordic Rumble førstkommende . Vinn VIP-billetter til Brækhus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg