onsdag 22. juni 2016

Hvordan vaske ull med milo

I Milo -reklamen med Kari Traa blir vi forsikret om at ull BØR vaskes med. Hvordan tar du best vare på ullklær? Her er alt du trenger å vite for å vaske ulltøy riktig, både tips om håndvask, maskinvask og lufttørking. Milo er spesialutviklet for å ta vare på ull , silke og andre delikate tekstiler.


Dessuten er Milo effektiv . Kjøpt ullgenser: grader, ullprogram (i følge vaskeanvisning ), Milo.

Flere resultater fra forum. Vi ser at flere lurer på om man må vaske. Derfor velger vi å dele litt. Man heller litt flytende milo i den skuffen på vaskemaskinen som er beregnet for hovedvask- vaskemiddel.


Tar det en gang i blant med vanlig vaskemiddel for å ta prøve å få bort litt flekker og slikt. Det trenger ikke være så vanskelig å vaske ull som mange kanskje tror. Noen sverger likevel til å . Milo Tøymykner anbefales brukt i hver Milo vask.

Gir myke, antistatiske og velluktende klær. Inneholder Lanolin – ullens egen mykgjører. Slik får du ullklær til å vare lengst mulig – og hvordan du fjerner flekker og.


Så bruk et middel beregnet på ull , som f. Du kan også bruke vanlig sjampo. Føles feil å bruke noe som ikke er ullvaskemiddel på . Det er derfor viktig at du bruker vaskemiddel som MILO til ull. MILO inneholder ikke enzymer, er PH-nøytral og tar vare på dine ullplagg. Det er jo ikke noe problem om du har ullprogram på maskina da (grader)? Vaske med Milo eller annet . Gode tips og råd for hvordan vaske lammeskinn med Milo.


I Milo reklamen med Kari Traa sine klær blir vi forsikret om at ull BØR vaskes. Flytende Milo inneholder ikke enzymer som kan skade de fine fibrene i ull og silke. Milo , ikke vanlig vaskemiddel , . For å bevare fibrene best mulig, er Milo også uten blekemidler og har lav pH.


Blenda Sensitive Tøyvaskemiddel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg