onsdag 29. juni 2016

Våtromssoner

Kapslingsgrader og våtromssoner NEK 400-2-2Kapslingsgrader Kapslingsgrad (IPxy) angir hvilke ytre påvirkninger utstyret er beregnet for. Når du velger baderomsbelysning må du tenke på soneinndelinger på våtrom. Badet ditt er delt inn i ulike våtromssoner.


Det er spesielt viktig å kjenne til ved valg av belysning og andre elektriske komponenter. Her får du en enkel forklaring .

For å finne ut av hvilken lamper som er trygge å bruke i våtromssoner blir det brukt et system som kalles IP-systemet. Dette er et system for å . Har du gips- eller våtromsplater i veggene, skal skjøtene mellom disse dekkes på samme måte. Membran skal påføres på hele gulvet og i alle våtromssoner på.


Markedsleder i Skandinavia. Designet for nordiske forhold. Såfremt stikket er montert utenfor sone anvisninger så er det fult lovlig å ha stikk uten lokk. Se tegning på siden jeg legger ve er ikke helt enig .

Vi gir deg en enkel forklaring på hvilken våtromssoner du må forholde deg til på badet. Se vår grafiske illustrasjon. Jeg har to rom som skal pusses opp.


Det andre er ca kvm og inneholder et klosett og en . Har fortstått det sånn at alt over 225cm over gulv er sone 3(?) Har et takmontert dusjhode. Innenfor dusjen skal det helst være spottere . Jeg postet et innlegg om dette i en annen trå men jeg oppretter like gjerne en egen tråd om det for at den opprinnelige tråden ikke skal . Stilles det krav til installasjoner i våtrom utenom polt brudd? Hvor lang avstand fra dusj,vask må det være før man må benytte stikkontakter . Det er mange ting som skal fungere sammen i et våtrom. Fremdriften og utførelsen av de forskjellige arbeids- operasjonene må planlegges og samordnes slik at . På samme måte påføres de øvrige veggene, helt til det er smurt tetningsmembran på hele våtromssonen. I løpet av et døgn er massen tørr, . Svensk vannskadestatistikk viser at kjøkkenet nå har tatt over som boligens mest vannskadeutsatte rom, og vi antar at situasjonen er . Det er ikke alltid like enkelt å orientere seg om hvilke krav som stilles til lamper til ulik bruk i det store utvalget som finnes.


For eksempel til utebelysningen, . This Pin was discovered by Lars Wabø.

Discover (and save) your own Pins on Pinterest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg