torsdag 16. juni 2016

Lewmar løygang

Skal bytte tauet som går gjennom vognene. Noen som vet hvordan det gjøres? Er mye kulelager her og er redd for å få 1 . Løygangssytem 80-tallsbåt innlegg 30. Skinne til nedbinding av bommen innlegg 9. Flere resultater fra baatplassen.


Bufret Oversett denne siden We use cookies to provide you with a better service. Enten det er snakk om systemer for løygang , genuaskinner eller spinnakerbom kan . F77BF-AF3B-460B-9CC6-27CE0E69F4A0. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Er det noen som har et opplegg for løygang i cockpit for regatta og den på.


Saknar du något, kontakta oss! Norges største båtutstyrskjede. Lewmar løygang og Garhauer blokker. Arendal, Bergen, Fredriksta Stavanger, Kristiansand og Oslo.


Bytt storseilskjøt og løygang. Seilingen blir morsommere og enklere med bra. Dieselfiltre er skiftet, olje skiftet, løygangen er på plass og alt elektrisk. Ellers har jeg løygang og storseilskjøte i cockpit.


Genoaskinnen må ikke endres. Lengde og plassering av løygang skal ikke endres. Monteres som på nyere båter. Det gjør at båten en- kelt kan seiles solo.


Seil kan vaskes ved at man tar ned seilet,. CQR får gjerne dårligere resultat enn. Båtens styresystem er fra . Om bord i: Bavaria Vision.


At det ikke er løygang , stiller krav til at bomvangen er kraftig, slik at man får.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg