fredag 10. juni 2016

Hylle til dusjen

Her kommer løsningen, en innfelt hylle i dusjen ! En slik hylle er både praktisk og vakker og er lett å planlegge inn når du skal bygge nytt bad eller renovere ditt . Macro har geniale løsninger for oppbevaring i dusjen. En dusjhylle i full høyde for kabinett eller hjørne, med seks trådkurver som dekkes av dør når dusjen ikke . Dusjen er et sted å slappe av og lade batteriene, så det kan være greit å unngå. Vårt utvalg av dusjtilbehør omfatter knagger, hengere, hyller og annet som kan .

Med monteringssett med selvheftende teip eller sugekopper slipper du å lage hull i veggen eller tetningssjiktet for å henge opp hyller. På en dusjhylle, selvsagt. Det kan være skummelt å snuble i sjampo- og balsamflasker i dusjen. Sett opp en dusjhylle i dag du også. I dusjen på hovedbadet er det ikke hensynstatt at man må oppbevare shampoo og alle mulige slags dameprodukter.


Denne henges over Kabinett, dusjvegg, Dusjdører osv. Kroker både under og på baksiden. Design hjørnehylle n°for dusj 1mm børstet stål. Moderne og praktisk dusjhylle i rustfritt stål.

Innfelt hylle i dusjen – bademiljo. En innfelt hylle er både praktisk og vakker, og er lett å planlegge når du skal bygge nytt bad eller renovere ditt gamle. Gir ekstra oppbevaringsplass i dusjen ! Rustfri dusjhylle med to hyller som henges på f. Dusjkabinetter kommer i mange ulike størrelser og utforminger og kan være en stilfull alt-i-ett-løsning med blandebatterier, dusjhoder og hyller. Ideen om en smart oppbevaring inne i dusjen har dukket opp i forbindelse med at vi. Vi trenger en hylle i dusjen som kan henges over dusjkabinett.


De fleste dusjhyller jeg har sett har en krok som ikke kan henges på dusjkabinett. Svømme- læreren kom opp og kjeftet og det gjorde frisøren også. Etter den dagen ble dusjen Kåre skrudd ned fra veggen og satt på en hylle. Smarte oppbevaringsløsninger for dusjen er ikke noe nytt for oss i Macro Design.


Free 2er en stilren hylle med plass til mye oppbevaring. Våre innovative dusjtilbehør er designet for på en smart måte gjøre livet litt enklere. Form går i linje med idé og skaper en eksklusive følelse.


OPPBEVARING: På hver side av veggen er det smale hyller til oppbevaring av shampo og såpe, og her henger også den håndholdte dusjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg