mandag 20. juni 2016

Glasslister tre

Kanskje kjenner du problemet med punkterte isolérglassruter, men visste du at det kan skyldes råtne glasslister av tre ? Nye glasslister løser problemet. PRIMO glasslister i plast er en effektiv løsning til renovering av trevinduer. De vedlikeholdsfrie glasslistene suger ikke vann eller uttørrer som lister i tre.


Hvor får man kjøpt glasslister enten i tre eller pvc?

Med frest spor til gummipakning. Lagerført: - Abildsø - Storo - Vækerø. Logg inn for å se priser . Spilka leverer kundetilpassede løsninger tilpasset akkurat ditt behov. Vi kan levere sprosser som ferdig bearbeidet med bolter og sprosseklips satt i, som ferdige . Sprosser er et perfekt tilbehør til vinduene.


De kan være både en vindusdekorasjon som henviser til klassisk arkitektur og interiørdesign, samt moderne design . Kan også leveres med glasslist i tre og gjennomgående tresprosser som kombinasjon.

Røros Vinduet tilfredsstiller dagens U-verdi krav med god margin og . På vinduer i andre farger enn hvit, leveres glasslistene standard i tre , . I Bergen lagerfører jeg glasslister. Har du glasslister som begynner å bli slitne? Fortvil ikke, vi har glasslister i pvc. Vedlikeholdsfrie selvsagt! Hun lager sprosser og glasslister i tre.


Det er ikke bare meg og Aslaug. Datteren vår, Kate Iren, lager aluminiumskledning og barnebarna Inger og Andreas . Glasslister til dører og vinduer i tre primolister. Vi lagerfører vedlikeholdsfrie glasslister som er produsert av Primo i skummet PVC. De brukes i dag mye av vindusprodusenter og glassmestere.


Er lista av tre , sjekker du treet for bløte punkter. Lister til skjuling av ledninger. Er glasslistene spikret, er en sparkel og en hammer mest skånsomt dersom lista skal brukes . Natre UNO Fastkarm med aluminiumkledning eller glasslister av tre.


Størrelsen som angitt i de to.

Har glasslistene dine begynt å dårlige? Aluminiumsprosser og glasslister er de første produktene som lanseres. Klipsene kan ikke brukes på trevindu med glasslister av tre , der må. Primocel glasslistsystem kan anvendes på alle vanlige vindustyper.


Primocel sprekker ikke, og bearbeides med helt alminnelig verktøy som til tre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg