mandag 20. juni 2016

Tek10 nye regler

I veiledningen er det mange lenker til temaveiledninger som er forankret i tidligere regler. TEKer tidligere regelverk. Det er ikke lett å ta stilling til hvilke regelsett som gjelder for nye tiltak på eldre bygg.


Regjeringen har vedtatt ny TEKmed ikrafttreden 1. Den nye tekniske forskriften er nå tilgjengelig på Lovdata her.

Byggesaker hvor rammesøknaden mottas av kommunen etter 1. Gamle og nye regler kommer altså til å leve side om side i lang . Etter departementets planer skal ny TEKiverksettes 1. Hovedhensikten med ny byggteknisk forskrift er å oppnå et enklere og tydeligere regelverk som bidrar til reduserte byggekostnader. Regler for dokumentasjon av produkter følger av forskrift om omsetning og dokumentasjon av produkter til . Det fremgår av TEK § 12-at det er byggverk for publikum og. Den nye forskriften vil ikke innebære store endringer i reglene om . Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.

Jeg tror ingen har problem med at badet i sin nye enebolig blir stort nok til å kunne bygges om, det er detaljstyringen som er provoserende, og det store minsuet . Ny Forskrift om tekniske krav til byggverk – TEK– trådte i kraft. Teknisk forskrift, ENERGI . Nye energikrav i nye bygg: - skjerpede krav, enklere regler. I ny TEKhar man ønsket å fortsatt ivareta hensynet til . Byggteknisk forskrift ( TEK ) beskriver tekniske krav til byggverk og regler. Det er utarbeidet forslag til ny byggteknisk forskrift TEK17. TEK medførte bruk av automatiske brannslokkeanlegg, som.


De fleste nye leiligheter leveres ikke med tilstrekkelig og lovpålagt solskjerming,. Bransjen er avhengig av å ha et regelverk som gir konkurranse på like vilkår med. Dermed er det lettere å vite hvilke regler som gjelder, sier han.


Ny forskrift om tekniske krav til byggverk, TEK1 trer i kraft 1. Formålet med TEKer å oppnå et enklere og tydeligere regelverk som bidrar til. Kravene i TEKgjelder fra 1. For produsentene av vedovner og peis har særlig de nye kravene til energieffektivisering, tette bygg og ventilasjonsanlegg skapt visse utfordringer. Nye regler : Alle hus må ha pipe.

Direktoratet for byggkvalitet (DIBK) nye forskrift TEK i kraft. En vesentlig del av varmebehovet skal ifølge reviderte TEK dekkes med annet enn strøm, olje og gass, sier forskriftene. Da foreslår vi heller en lemping i forhold til dagens regelverk ved at bruksendring i. For en stund siden kunne vi berolige både folk som gjerne vil bygge ny laftehytte eller -hus, og en viktig tradisjonsnæring om at det blir gjort . Forslag til ny veiledningstekst til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg