fredag 24. juni 2016

Kiteutstyr nybegynner

Vurdere å begynne med kiting, men blir jo litt forvirret når jeg er å kikker på utstyr. Hvor stor kite bør en nybegynner ha for bruk på vann? Vinterkite for nybegynner innlegg 15.


Kite anbefaling for nybegynnere innlegg 13. HVA TRENGER JEG SOM NYBEGYNNER ?

Nybegynner - kite innlegg 12. Solastranden, utenfor Stavanger, er Norges kite -paradis, og egner seg derfor perfekt. For nybegynnere anbefaler jeg kite på kvadratmeter.


Ved kjøp av brukt kite bør du forsikre deg om at kiten har mye depower. Det er ikke tilstrekkelig at den har depower. En nybegynner vil generelt også bruke like stor kite som en flink kiter (alt annet som vekt, vind osv like). De aller fleste kiter funker også å lære .

Perfekt for deg som har fått dilla på kiting og trenger utstyr. Jeg liker best å kite på Jæren sommer og vinter. Kitepakker til bruk på snø. Kjøp komplett kitesurfing utstyr i våre butikk på Kongsberg eller bestil kitesurfing pakker online. Kitesurfing utstyr fra Core Kiteboarding . Stort utvalg og lave priser - fri frakt.


Lær hvordan du flyr en kite og føl deg trygg når du kjører. Ta med noen venner på kurs og benytt vår utrolige kampanje slik at du får gratis trapes kiteutstyr. Ved hjelp av Christopher Dons, Geir Norland og Bjørn Kaupang har vi produsert en kite serie i fem. Våre vinterkurs er for både nybegynnere og viderekomne.


Vi stiller med kiteutstyr , men du må ha med skiutstyr. Lær å kite på snøkledde vidder omringet av mektige fjelltopper. På Haukeliseter kan du kite rett utenfor fjellstua, med stabil vin masse plass og gode . Denne pakken passer for nybegynnere som ønsker å lære kiting. Da er det klart for semesterets første kitekurs på vann for nybegynnere !

Kanskje du har sett noen kite i sommer og syns det så rått ut, eller kanskje du har hatt . Men hva skal nybegynnere gjøre for å komme i gang med sporten? Kiting er egentlig en sport som er uavhengig av årsti man kan kite både . Kiteutstyr er inkludert på kurs, og kan leies av de som ikke skal delta på kurs. Våre egne instruktører vil være ansvarlig for kitedelen.


Tromsø kiteklubb har lang erfaring med å arrangere kurs for nybegynnere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg