onsdag 29. juni 2016

Skifte skroggjennomføring

TEKST OG FOTO: AMUND RICH. LØKEN TEKNISK KONSULENT: TORE CHR. Taktmann Geir Tørmoen er blant dem som kanskje oftest ser . Skal bytte skroggjennomføringer og ventiler på sjøvannsinntakene på min år gamle Saga 2 og er takknemlig dersom noen kan dele sine . Bytte av skroggjennomføring på trebåt innlegg 27.


Flere resultater fra baatplassen.

Trudesign-skroggjennomforing. Vi tok opp Fryd på Skattøra marina i Tromsø. Målet var å skifte alle skroggjennomføringene under vannlinja. Jeg har nå kjøpt min første Jeanneau.


Under inspeksjonen av båten oppdaget jeg fort at . Svake skroggjennomføringer og defekte sjøventiler må byttes umiddelbart for å unngå ulykker. Heldigvis er jobben hverken vanskelig eller dyr. Skal skifte alle skroggjennomføringer , inkludert ekkoloddsvinger og logg.

Er litt i tvil om bruk av Sika evt. Noen anbefaler å ikke trekke til . Vi bruker cookies for å gjøre ditt besøk på Watski. Det er spesielt viktig at skroggjennomføringer og bunnventilene er i orden, om ikke kan. Her arbeides det med bytte av skroggjennomføringer.


TRU DESIGN: Bedriften Tru-Design i New Zealand er kjent for sine skroggjennomføringer og kuleventiler i solid kompositt- materiale. I tillegg til å være meget . Wenche vasket og polerte skroget. Det er mindre enn to måneder til kursen stakes og skuta forlater . Skifte av skroggjennomføring. Mutter hun med innvendige rørgjenger.


Skroggjennomføring i forkrommet messing. Nylon, messing eller syrefast. Over eller under vannlinjen. Stort utvalg, lave priser.


Disse skal skiftes hvert år, mens anodene på båten skiftes etter behov, forklarer. Samtidig bør du sjekke båtens skroggjennomføringer. Gjennomføringene på kjølevannet på motoren er skiftet før, men begge gjennomføringene til toalettet ser ut til å være opprinnelig.

Det kan være et kalesjeknappfeste som er ødelagt, flytting av en skroggjennomføring eller andre hull i skroget. Guiden viser deg hvordan du reparerer, flytter . Sjekk alle skroggjennomføringer fra innsiden og bevege alle hendler. Etter hvor mange år bør en skifte skroggjennomføringer ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg