onsdag 15. juni 2016

Flexit avtrekksventil montering

Kunnskap om riktig montering er viktig for å:. Avtrekksventil (Ø 1mm). Lydfelle skal også monteres ved kort avstand mellom aggregat og avkastpunkt. Produktene er utviklet for nordiske forhold.


Montering med skjult veggboks. Flexit -ventilene har gode egenskaper m. Ren og frisk luft i eksisterende bolig. Husk ventilasjon ved oppgradering. Et enkelt design gjør at ventilen passer inn i et hvert.


For kontinuerlig tilførsel av friskluft i boligen. Med kondensisolering og filter. Innebygget lydabsorberende. I hvit plast for montering i vegg.


Brukes primært som avtrekksventiler for naturlig ventilasjon. Se fullstendig vareinformasjon. Tilgjengelig i butikker. Kompakt utforming med god kapasitet. Lagerført: - Abildsø - Storo - Vækerø.


Ventilen er regulerbar i lengden. Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven. Her finner du avtrekksventiler i ulike utførelser, noen er ment for veggmontering , noen for tak, og noen er like velegnet uansett om de benyttes i tak eller på vegg. FLEXIT BADEROMSVIFTE 100B STANDARD.


Frånluftsventil för montering kanaler med diameter Ø 1mm. Nippeln skjuts in i kanalen och fästs med st skruvar i taket. Den utvändiga delen skjuts in och . Veggjennomføring 100FW lamell. Slik oppnår huseieren at duggen på speilet forsvinner fort.


Rengjøres med vanlige vaskemidler. For at det skal være riktig avtrekk fra hver leilighet er avtrekksventilen justert av leverandøren og. Elegant VT-1Tilluftventil for veggmontering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg