tirsdag 7. juni 2016

Pvc bruksområde

Polyvinylklorid ( PVC ) er et polymer av kloreten. Det er et vinylstoff som er stivere enn polyetylen, og lettere å farge. PVC -plast blir brukt til for eksempel takrenner,.


PVC er en polymer som er bygd opp av flere sammenbundne. Ved forbrenning av PVC dannes det saltsyre og klorerte hydrokarboner på.

PVC plater, bolt, profiler. PVC – Flex er en prisgunstig Isolasjonsgardin for enkel montering. Produktsertifiseringsmerke. Sertifisert for drikkevann. Bruksområdene for plaststoffer er nesten ubegrenset, og de finnes.


PVC som inneholder ftalsyreanhydrid eller . Et sterkt alternativ til en enkel glassrute.

Rørsystemet leveres med et komplett program av deler og er enkelt å montere. PVC trykkrør installeres normalt i grøft. Temperaturbestanding PVC strømpe med god kjemisk bestandighet. Forbindelses kabel foran jordfeilbryter i IT-nett skal være i klasse II utførelse. Egenskaper: Brukes til gjennomløp i forbindelse med vann og andre medier, olje etc.


Standardlengde: meter, kan leveres opp til 1meter. Utførelse: Krysslått, høyre ( sZ). PVC isolert mangetrådet ledning med PVC ytrekappe. Anbefales ikke for langtids utendørs . Format: Brannklassifisering: Flammehemmende.


Konfeksjonering: Kantforsterkning . Typiske bruksområder kan for eksempel være mekaniske deler, lab. Kjemikaliebeskyttelsesdrakt. Se produktinfomrasjonsblad for kjemikalieresistens.


Kontakt Procurator for utfyllende informasjon. Den brukes til PVC -vindusprofiler, men også til mange andre bruksområder : en allrounder med fremragende egenskaper og betydelige .

ESSVE farmerskrue med vinger er beregnet for montering av PVC -tak mot tre. Leder:Blank kobber, flertrådet. PVC fastkarm vindu med innbakt sprosse mellom glass 26mm.


PRODUKTBESKRIVELSE, BRUKSOMRÅDE. Plastmo leverer ulike typer terrassetak, typer som er produsert i PVC og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg