onsdag 8. juni 2016

Dab montering pris

Du kan ettermontere DAB ved å skifte hele radioen eller montere. Pris for Tiny Audio Cinkl. Resultatet ser foreløpig . Er din bilstereo forberedt på DAB ? DAB radio i bilen med DAB adapter. TA, bluetooth, linje inn og linje ut er inkludert i prisen når du kjøper POPyourCAR 3.

Er bilen din utstyrt med FM eller DAB er det derfor behov for å bytte til en radio med. Dårlige signaler, krever lett tilgang til sigarettuttak. Løsningene ligger ikke langt fra hverandre i pris , men gir ulike bruksopplevelser. Fordeler: Rimelige løsninger som du kan montere selv.


Når de fleste monterer en vindusantenne for DAB , har denne en liten flik eller ledning som skal jordes i bilens karosseri - og det vil. Se produktutvalg og mer informasjon. Bilstereo salg og montering , integrering, adaptere og bluetooth handsfree.


Kampanjeprisene er inkludert montering. Det finnes en rekke løsninger på dette, og mange vil nok la .

Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Tilbyr montering , Gi anbefaling! Klikk her for å se oversikt over ettermontering av BMW-modeller.


Har du allerede kjøpt DAB ? Da kan du bestille proff montering på ett av våre verksteder. Vår pris gjelder for adaptere av typen PURE og TINY og POP. Mikke Mus løsninger og hva prisen eventuelt er på. Den dagen Nordlys er innom, monterer Sommerlund en vindusantenne i en Audi. Monteringen viser at dette.


Det er omtrent samme prisen for et ordentlig adapter. Installeres enkelt på dashbordet og kobles til filmantenne som monteres i frontruten. Tilgjengelighet og pris. Adapteren er lett å montere , ettersom det eneste du trenger å gjøre er å koble den i uttaket til . DAB -adapteret Tiny Audio C .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg