tirsdag 14. juni 2016

Solbriller med fotokromatiske glass

Fotokromatiske solbriller er normale solbriller som er utstyrt med fargeskiftende glass. Glassene deres oppfører seg på samme måte, for de blir gjennomsiktige . Brilleglass som blir mørke når de utsettes for sol kalles fotokromatiske , eller rett og. Solbriller hos Extra Optical.


Fargeskiftende brilleglass , også kjent som fotokromatiske brilleglass , har.

Med fargeskiftende brilleglass tilhører den irriterende skiftingen av briller til fortiden. Hva gjør farger i glass med synet? Husk å velge glass etter hva du skal bruke solbrillene til for å få den beste beskyttelsen - synsam. Smarte fotokromatiske glass er den beste løsningen for deg som alltid har brillene på, men vil slippe å bytte til et par separate solbriller bare for at solen. Bytt til fotokromatiske glass og få et mer behagelig liv.


Lær deg mer om den nye teknikken som tilbyr vanlige briller og solbriller i ett. OL-deltaker Hans Olav Uldal satser på mørke solbriller.

Jeg har brukt monokromatiske briller før, og det fungerer bra som solbriller. Den kjente solbrilleprodusenten Oakley leverer en rekke forskjellige solbrilleglass med ulike egenskaper. Det kan være vanskelig å vite hvilken type glass man . For de som ønsker briller til hverdagsbruk og solbriller i ett, er selv-blendene eller fotokromatiske glass veien å gå. Disse unike glassene mørkner automatisk når . De er lyse innendørs, men blir mørke som solbriller i sollys. BOFMatt Silver Multisport glasses , multisportbriller.


Hos XXL finner du et bredt utvalg av solbriller for den aktive: sportsbriller, fritidssbriller og fiskebriller. Det kan godt hende du har briller med polariserte glass uten å vite det - og det er enkelt å sjekke. Det eneste du trenger er et par andre briller. Det fins mange forskjellige typer filterglass og forstørrelsesglass på markedet. Gjelder ikke kjøp på Brillelandkortet.


Beløpet refunderes ikke ved kansellering av ordre. Benytt eventuelt vår 1 fornøydgaranti. Bytterett for solbriller i inntil . Da de fleste ønsker seg lette briller er plastglass førstevalget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg