torsdag 23. juni 2016

Hvordan få naturlige krøller

KMS pomade før, og da fikk jeg korketrekkere i mitt hår med naturlig fall. Tips fra andre med naturlige krøller ! Til dere med naturlige krøller innlegg 18. Flere resultater fra forum.


LØSE BØLGER: Løse, naturlige bølger i håret er en favoritt. Tips til hvordan du får det til selv finner du lenger nede i artikkelen.

Kanskje du har bestemt deg for å gå naturlig og få et sunt krøllete hår. Men, du er kanskje usikker på veien videre og hvordan du skal få frem . Har du lyst på fine krøller uten å risikere å skade håret med varm tang? Denne jenta viser oss hvordan du kan få krøllete hår uten å benytte . SIDE2): I vår er det den naturlige looken som gjelder. Om med 70-tallets store inntog i motebildet kommer boho-looken.


Elsk krøllene du er velsignet med og få fram det beste i dem! Her er noen enkle tips til hvordan du kan holde krøllene dine vakre og sunne:.

Tyngdekraften påvirker hvordan krøllene legger seg, derfor kan en god frisør hjelpe med å. Siden krøller har et naturlig underskudd på fuktighet er det viktig med pleieprodukter. Håret trenger kur for å få orden på bruset. Hvis du ofte har dårlig tid om morgenen, så bør du vite at det er faktisk ganske enkelt å krølle håret mens du sover. Med dette trikset får du myke krøller over . Håber i kunne lide videoen!


Skriv forslag til hvad jeg kan lave for nogle videoer som en. Her gir vi tips til tre forskjellige krølltyper og hvordan du får dem til å. I videoen demonstrerer han fire forskjellige metoder for å få fin krøll på håret. Se i videoen hvordan du skal bruke tangen for å få best resultat.


Slik får du flott hår mens du sover: råd til perfekt hår. Les de fem rådene under , og få kontroll på morgenhåret - enten du trenger tips for fylde, krøller eller glatt hår. Se hvordan du lager vårens fineste frisyrer her. Rettetang-trikset som gir naturlige bølger i håret. Det finnes flere måter å krølle håret på og du kan få forskjellig resultat ved bruk av kun én.


Alt handler om hvordan du legger håret rundt tangen. Naturlige krøller , fra lokker til korketrekkere, får hoder til å snu seg.

NATURLIG : Det blir langt mer naturlige krøller på dette viset, enn med krølltang for. Dersom du ønsker myke bølger i håret, får du best resultat hvis du bruker en rettetang,. Se video av hvordan du gjør det nederst i saken.


Bølgete hår får lett frizz når luftfuktigheten er høy. Håret blir roligere, men det kan også miste sine naturlige bølger. Få krøllerne frem i dit hår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg