onsdag 8. juni 2016

Treskruer torx

Treskrue fischer FPF-ST Utvendig Senkhode C5. TRESKRUE PANHODE TORX 0X12MM EZ 25STK. Di5MM Lengde: 20MM TORX Elforzinket A20STK. Proff kvalitet til lave priser.


Right er Arvid Nilssons treskruesortiment som inneholder skruer med Torx spor i blankforsinket, Cog rustfri utførelse. For å gjøre det enkelt for .

MAXBO har et bredt utvalg av skruer som gipsskruer, treskruer , terrasseskruer med mer. Takplateskrue Svart Torx Plannja. Tre skrue rustfri torx 0xmm 2stk. Rustfri skrue med senkhode som sørger for en jevn.


Inneholder 5-mm til 0xmm. Blandede hoder som torx , pozidriv, kombikryss, forsenket og linsehode. Sort by price: high to low.


Vi bruker informasjonskapsler for å få nettstedet til å fungere på best mulig måte . Torx , med borspiss og senkhode med skjær.

De moderniserer nok en eller annen gang de skruene og. Eneste jeg kan godta i noe annet en Torx er syrefast, da de er såpass rimelige på det . Lengde 1mm, Dybde mm, Høyde mm, Vekt kg. NETTSPESIALISTEN FOR SKRUER OG MUTTERE. Novafix treskrue , torx , forsenket.


TORX -SPOR: Det ser ut som en sekskantet stjerne med avrundede kanter. Rimelige torx treskruer for innvendig bruk. MM TERRASSESKRUE 200STK TORX TSENK UTV. Grovt sett skiller vi mellom treskruer og maskinskruer.


Skruen brukes utendørs og har Torx spor. Kjøp Norsk treskrue , med cutter-spiss. Universal av Skruvat - 3kr. Andre skruer med original kvalitet. Opp til rabatt på reservedeler og tilbehør til bilen på . SFS WT-T treskruer med diameter mm leveres også.


Disse er beregnet til feste . Skruer beregnet for montering i tre. Produsert av rustfritt materiale i syrefast Akvalitet. Rettspor, krysspor og torx.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg