tirsdag 21. juni 2016

Dørskilt messing

Dørskilt har som hovedformål å gi informasjon om hvem som bor i en bolig eller hvilken forretning eller ansatt som holder til i et bestemt lokale. Er du på jakt etter dørskilt? Vi har et brett sortiment av graverbare dørskilt, messingskilt og navneskilt for både boliger og leiligheter.


Her finner du vårt utvalg av graverte skilt til bruk som dørskilt,postkasseskilt etc. Gravert dørskilt børstet patinert messing. Støpt dørskilt i messing med hullx 1mm.

Flotte antikke og moderne dørskilt i messing og kobber, produsert i Norge - meget høy kvalitet. Design selv i vår nettbutikk. Vi tilbyr navneskilt med fargetrykk, i messing , plast og aluminium. Et stilig dørskilt i messing eller et markeringsskilt i messing? Vi tilbyr alt fra stilige messingskilt i klassisk design, til blanke skilt.


Det er plass til tekstlinjer. Større skrift på de to nederste linjene. Dersom du skriver kun linje så vil vi midtstille denne.

Mål: 75x138mm Montering: Skruer. Høyde: mm linjers tekst. Nettbutikk med personlig kundeservice. Vi produserer og leverer tyverimerking, sikkerhetsskilt og byggeplasskilt til bedrifter og det offentlige i Norge.


Klassisk dørskilt i støpt, patinert messing. Børstet og lakkert overflate. Velg bokstavtype i størrelsesmenyen når du bestiller. Symbolskilt av messing med hull.


Skiltet er udendørsbestandig og . I manusruten angir du de ulike navnene og antall per person. RINGEKNAPP MESSING BLANKPOLERT kr 61-. Du kan også legge ved en fil med all . Dørvridere som passer til alle typer inn- og utvendige dører.


Leveres med regulerbar, mm vriderpinne som festes med . Messing dørhammer, messing dørskilt og messing skilt. Passer til aluminiumsholder. Blankpolert og lakkert finish.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg