torsdag 6. september 2018

Bilbatteri test

Trenger du nytt batteri til bilen din? Vi har testet ni bilbatterier , og forskjellene er store. Testen viser at ikke alle holder det de lover.


En mann i blå kjeledress og vernebriller, løfter et bilbatteri fra en tralle med flere TEST AV BILBATTERIER : Ni batterier er testet i ned til 30 . NAFs test av bilbatterier viser store forskjeller i starteffekt og kapasitet.

Bäst i test – Bilbatterier – experttester. Vi samlar alla tester på ett ställe så att du enkelt hittar det du behöver. Har Biltema batterie til båten min, og det ser utsom et vanlig bilbatteri. Det stod i en svensk test at typisk levetid for bilbatterier var år.


Nordisk vinter har en tendens til å være lang og kal noe som byr på store utfordringer for bilen din. NAF har derfor testet en rekke batterier, . Dette er samlesiden over alle de siste nyhetssaker som omhandler bilbatteri test.

Med 65Ah kapasitet og 580A startstrøm er dette batteriet sterkt nok til å starte de fleste biler selv når den værste vinterkulden slår inn og andre batterier slutter å . Testfakta har testat vilket startbatteri som presterar bäst när temperaturen dyker. Bra om du vill slippa bli stående med . Ohm er for tiden under testing , og Ohm Laboratories har startet en . Vill du slippa bli stående med bilen i vinter? Ett starthjälpsbatteri eller jump starter som de också kallas fungerar som ett extrabatteri som du kopplar till ditt bilbatteri med hjälp av två startkablar. Varta AGM Evar best i test i den siste store Tyske batteritesten. ETC Battery og Fuelcells Sweden AB i Nol har testet batteriene på vegne av NAF og Testfakta.


Test batteriet ditt for sikkerhets skyld. Vi benytter kvalitetsprodukter fra Sønnak, batteriet som får best i test for Nordiske forhold. Hvis du tester bilbatteriet regelmessig, kan du også bruke en elektronisk batteritester.


Den fungerer akkurat på samme måte som et vanlig . Finnes på lager i varehus. Legg til i innkjøpslisten. Vedlikeholdsfritt batteri.

Vi har bilbatterier till de vanligaste bilarna. Hitta rätt startbatteri på OKQ8. Kjøp Batteritester til bilbatteri : Tester hos thansen.


Hva er det man gjør på en slik test , ut over å måle spenningen . Hvis spenningen til et batteri er mellom 9-volt, er det bare delvis utladet og ikke irreversibelt skadet. Lesing under lasting, såkalt høyspennings- test , kan i de. NAFs nye test av bilbatterier viser store forskjeller i starteffekt og kapasitet. Bosch bilbatterier är de bland de absolut bästa startbatterierna till. Här på sidan går vi dessutom igenom årets STORA bilbatteri test och har även listar samtliga batteriundersökningar och jämförelser från tidigare år.


Ditt bilbatteri behöver omsorg, annars kan det ”dö” i förtid och det blir dyrt. Välj en smart laddare och spara pengar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg