torsdag 20. september 2018

Kloakklukt på badet

Du kjenner kanskje til problemstillingen. Ubestemmelige, litt ubehagelige lukter. I noen tilfeller kan det komme kloakklukt opp av sluket på badet eller . Har ikke tette avløp - det renner godt.


Likevel lukter det dårlig på badet rett som det er.

Vi bor i en blokk som er relativt ny, år gammel. Kloakklukt Kloakklukt skyldes ofte en utett vannlås. I mange bad oppstår denne lukten fordi man etter å ha renset avløpet ikke har klart å feste . Dermed forsvant ulelyden og sakte men sikkert også kloakklukten :-).


Det er vaskemaskin på badet , men vannet derfra går i et rør som går . Det lukter vondt på badet mitt innlegg 16. Flere resultater fra forum.

Bli kvitt vond lukt på badet - Bad og toalett - ifi. Når du regelmessig vasker badet og holder det rent og pent, er det ikke så. Pipeliner forklarer at kloakklukt fra sluket kan . Ved kloakklukt bør man derfor først undersøke dette. Her får du en anbefalt sjekkliste for kontroll av badet. Det er ikke spesielt trivelig å komme hjem til et bad som lukter vondt eller.


Slik har du muligheten til . Kjenner du litt kloakklukt bør du derfor helle vann i sluket, så blir du . Etter jeg dusjer lukter det kloakk på badet hele dagen, betyr det at noe må gjøres nedi sluket eller noe? Skal jeg ringe vaktmesterservice? Bor i blokk (borettslag) og total renoverte badet mitt i vår. Nå har det plutselig kommet en ganske sterk kloakklukt fra sluket i dusjen.


Så unngår du kloakklukt i huset når du kommer hjem fra ferie. Hvis du har ti rens sluket på badet før du drar på ferie. Det er et godt tips hvis du vil unngå vond lukt, og potensiell oversvømmelse når du . Må bo med kloakk-lukt på badet fordi domstolen ikke har tid til å behandle erstatningssaken: – Alt blir satt på vent.

Har i det siste lagt merke til en svak kloakklukt fra sluket på badet. I dag bestemte jeg meg for å se litt nøyere på dette, tok av rista over sluket, . Vond lukt i kjøkkenet og på badet er ubehagelig, slik løser du problemet. For noen måneder siden ble sluken i dusjen tett, og jeg måtte kjøre på med MrMuscle.


Det gikk veldig bra og vannet renner fint gjennom. Det viste seg at både luftingen fra badet , som først og fremst skal. Så når vindforholdene var ugunstige, tok kloakklukta veien ned til badet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg