torsdag 6. september 2018

Sponplate vannbåren varme

En god investering ved renovering eller oppføring av bolig! De fleste norske boliger har sponplategulv i . Jeg skal igang med restaurering av ett eldre tre-hus og planlegger vannbåren varme på trebjelkelag over ca 180m2. Jeg tenkte å bruke ferdig . Forestia Thermogulv kan leveres som et system bestående av thermogulv, varmefordelingsplater og rør.

Sponplate mm med spor er en sponplate som helt erstatter standard. Mange velger å legge ned vannbåren varme i gulvet ved renovering eller . Begge typer har not og fjær på sider, samt utfreste spor i platens overside i hele platens lengde for montering av varmefordelingsplater og 17mm varmerør. Finnes både som standard sponkvalitet og i V3som er en fuktbestandig sponplate. Må ikke brukes til utendørs applikasjoner.


Sponplater med spor montert på tvers av trebjelkelag i stedet for vanlig sponplater. I sponplater spor put varmefordelingsplader og deretter gulvvarmerør. Våre sponplater produseres av en kombinasjon av bjørk og gran, som gir den beste kvaliteten.

Gulv for vannbåren varme. Utstrakt bruk av rundt virke gir solide. Det er mange som monterer parkett på vannbåren varme , hvor rørene i den vannbårne varmen ligger i slisser i . Lavtbyggende gulvvarmesystem for eksisterende gulv på betong. Jackon gulvvarmeplate for vannbåren varme leveres med eller uten løse.


Kanskje like viktig er det at vannbåren varme gir høy komfort. I sporene legges varmefordelings plater, som holder rørene. Vannbårne gulvvarmeløsninger fra Variant VVS.


Krever berende underlag mellom systemløsning og trebjelkelag (f.eks. sponplater ). I et gulv- varmesystem med vannbåren varme er gjennomstrømningstempera-. Med varmen i gulvet vil du slippe . Arjonfloor aluminiumsplate leveres for både og 20mm gulvvarmerør. Platene leveres 1-spor, 2-spor eller 3-spor avhengig av senteravstand og løsning. VANNBÅREN GULVVARME GIR ØKT. Hus, hage og oppussing: Skal lege vannbåren varme og vil.


Vanlige sponplater er ikke konstruert for å ha spor, derfor bruker man . Fabrikksjef Knut Brandrud (t.v) og produktutvikler Leif Aspeslåen studerer nye varianter av sponplater for vannbåren varme.

Vi ønsker pristilbud på vannbåren gulvvarme i nytt hus. Norske sponplater holder nå en høy kvalitet og bør ikke representere noe. Det kan være et betonggulv, et sponplategulv eller det gamle tregulvet i stuen.


Kabler og ledningsnett legges i . Uponor vannbåren gulvvarme er usynlig, lydløs, komfortabel og samtidig. Ved montering av varmekabler på brennbart underlag, dvs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg