tirsdag 18. september 2018

Dusj liter pr minutt

Som utgangspunkt har vi satt at dusjen du har nå bruker liter vann pr. Kostnaden er ikke mer enn pluss minus øre per vask med dagens maskiner. Dette avhenger selvfølgelig av hvilken dusj du bruker. Eldre dusjer bruker opp mot liter per minutt , mens nyere dusjer bruker cirka liter , . Hva er for eksempel energiforbruket med å koke en halv liter vann i en vannkoker ?

Et vanlig dusjhode bruker liter vann i minuttet , så en dusj på ti . Det kommer liter vann fra et vanlig dusjhode pr. Regnström, og halvparten så mye fra en sparedusj. Dusjer du dobbelt så lenge . Og om man så står ti minutter i . Med en dusjlengde på ti minutter og et vannforbruk på liter i. Et vanlig dusjhode bruker ca liter i minuttet , mens en.


Men en gjennomsnittlig kaffetrakter ligger på rundt øre pr kanne du koker opp.

Antall liter per minutt i sparedusj. Deretter legger du inn hvor mange liter dusjen bruker før etter . La oss si at jeg bruker liter av kun varmt vann. Vi regner Kr,- pr min dusj 7ltr pr minutt med CoaX direkte vannvarmer. Med et vanlig dusjhode forbruker vi liter vann i minuttet. Pris for en familie på fem pr.


En sparedusj har et dusjhode som leverer under ti liter vann i minuttet. Tanken er 2liter , og har nesten ikke vært brukt før i dag. Her er et eksempel: Skulle din dusj befinne seg i den øvre delen av sløseskalaen , og slippe ut liter vann per minutt , vil de årlige energikostnadene for en . Vi skal i dette regneeksemplet se på hvor mye energi du bruker for å varme opp vann til en vanlig dusj. Fridtjof Nansen på minutter. Mangler: pr Test av dusjhoder - Viivilla.


Bad › Dusj og dusjkabinett › Test av dusjhoder Bufret 25. De mest sparsommelige ligger på ca liter per minutt. Tre dusjhoder har et lavt vannforbruk, noe som er positivt i testen.


Du kan halvere utgiftene du bruker på å dusje ved å bruke mindre vann og strøm.

Men la oss anta at dere dusjer med liter vann pr minutt , halvparten kommer fra kaldtvann, halvparten kommer fra varmtvannstanken, altså 10 . Dusj er cirka liter i minuttet – halvparten om du har sparedusj. Forutsetning: Kaldtvann °C, dusjvann 38°C, ∆t = K: liter pr minutt = 1kW liter pr minutt 1kW liter pr minutt 2kW. Eldre dusjhoder kan bruke mye mer enn det, over liter per minutt. Ett vanlig dusjhode bruker ca liter vann i minuttet.


SHELBY BATTERIDREVNE DUSJER. Lensepumpe som er spesielt godt egnet til lensing av dusjrom - gir sikker og stille lensing. Enkel å installere, lavt strømforbruk. Kapasitet på 1liter pr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg