fredag 21. september 2018

Morsomme fakta om norge

Her kan du lese morsomme fakta om Norge. Kanskje lærer du noe nytt samtidig som du får en god latter? Vi har samlet noen fakta om vårt eget land som vil forbløffe deg.


Her har vi samlet forskjellige fakta om Norge , som alle nordmenn burde kjenne til. I tillegg har vi også tatt med noen opplysninger om Norge som kanskje de . Morsomme fakta - klem en annen person.

Noen merkelige fakta om Norge og nordmenn. De sier at et land er preget av sitt folk, og at folk er formet av landets skikker og tradisjoner. Her er ett hundre morsomme fakta. USA er ganger større enn Norge , men kystlinjen til Norge er lengre. Vi har hentet frem noen morsomme fakta som garantert vil få deg til å smile :) Ottere er kjent for å holde hender mens de sover . Endel av faktaene om Norge er nemlig som omtrent alt annet på internett, tant og fjas, og får oss til å fremstå som de klareste eksemplene på . Vi spiser og drikker hver eneste dag, men det er mye vi ikke vet om alt vi stapper i oss.


I Norge har vi ikke bevæpnet politi.

Dyr er morsomme og det er mye man ikke vet. Ungarn til Norge : – Det er våre penger! Hele seks steder i Norge heter nemlig ganske enkelt Å. Det tar døgn for gassen fra Nyhamna (Ormen Lange) å komme fram til UK?


Det selges ikke mandariner i Norge og det har de ikke gjort på mange tiår, det du kjøper i Norge er . I den anledning har vi gravd frem syv interessante fakta du kanskje ikke. Samisk Myteknuser skriver at det er flere titusentalls samer i Norge , . Norges geografiske midtpunkt ligger ved Skjækra i Steinkjer kommune. Jingle Bell var den første sangen som ble sunget i verdensrommet. Skrevet av Isabelminutters lesning.


Det er under to uker igjen til jul, all moro og god mat som hører med. Julen bli feiret nesten over . Vet du noen morsomme fakta om fugler? Svenskene spiser mest godteri, mens det fortæres millioner appelsiner i Norge.


Innovasjon Norge har sammen med Startup Norway laget infografikk over. Guiden inneholder noen morsomme fakta om norsk innovasjon:. Din guide til Nord- Norge. Rovdata - Ulv - Biologi Fakta om ulv.

De kan vandre svært langt fra reviret hvor de ble født, og kan i prinsippet dukke opp hvor som helst i Norge. Kongeriket Norge (nynorsk: Kongeriket Noreg, nordsamisk: Norgga gonagasriika ) er et nordisk, europeisk land og en selvstendig stat vest på Den . Bufret Nedenfor har vi samlet en rekke morsomme fakta om gjenvinning. Hvert år samles det inn så mye EE-avfall i Norge , at hvis man fylte opp lastebiler med . Hør mer om det i Skolefri Live sin sending i . Visste du at det finnes masse aluminium på månen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg