onsdag 26. september 2018

Dab adapter bil elkjøp

Du trenger kanskje litt tålmodighet, men de aller fleste bør få dette til. Vær klar for overgangen til DAB-radio med DAB adapter og DAB radio. Sender lydsignaler til bilradioen via en FM-frekvens.


Adapteren leveres med en separat receiver som ikke trenger å stå fremme. Highway 6DAB biladapter gjør underholdning i bilen enklere enn noen gang før. Du kan nyte DAB digitalradio og Bluetooth musikkstrømming med Spotify fra .

Pure Highway Dab - adaptere for bilmontering. Enkel og rimelig DAB-løsning for bilen din. Minste motstands vei til DAB i den gamle bilen. Vinneren trekkes mandag 20. Dette kan du fint montere på plass selv, om det så kanskje krever litt tid og . Elektrokjempen ELKJØP har valgt SAHAGA AS som leverandør.


Mange biler har ikke radio med DAB -støtte og må finne andre løsninger. En adapter er en enhet som kobles til den gamle bilradioen , og som .

Problemet er bare at den tradisjonelle FM-antenna ikke kan ta . Vi har en del adapter til bilradio inne, sier Janne Evensen som jobber. Midt-Norge vil det bli et rush i butikkene, sier Elkjøps Stian Elveli. Da bilene fikk radio ble gjerne antennen montert i forskjermen. De selger alle slags løsninger, men vil også være monteringspartner for Elkjøp og Lefdal.


Elkjøp Årnes har hatt et jevnt DAB-salg, uten den store toppen. Det bekreftes av kommunikasjonssjef Øystein Schmidt i Elkjøp. Roy Løvli ved Elkjøp Namsos forventer å selge tre ganger så mange.


Fastpris for montering er 99-! I følge Elkjøp er salget av DAB- utstyr til bilen doblet siden starten av året. Digitalradio Norge Last ned bilde. Anbefalt av TVHjelper Deg.


Hold hendene på rattet - Tiny Audio Cer ut. Andelen som har kjøpt dab - adapter til bil har også doblet seg i perioden,. Stian Hauge er varehussjef ved Elkjøp Megastore Kristiansand:.


DAB - adapter i bil Last ned bilde. POSITIVT: Bent Jakobsen på Elkjøp sier at flere kunder er innom for å. Mange frykter at det vil bli vanskelig å montere adapter til DAB i bil.

Clas Ohlsson melder at deres salg av . Forhandlerne vet hvilke som er skreddersydd for din bil. Sjansen for at du får en DAB -radio i overhengende. FM-nettet perfekt for oss, smiler varehusjef Bjørn Helge Jensen på Elkjøps Megastore i på Ki Tromsø.


Mens hun og datteren kjørte til Kviste det seg selvsagt at også hun har en utfordring i bilen. Et adapter står derfor nå på handlelista.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg