torsdag 20. september 2018

Dårlig trykk på kaldt vann

Har rensket tuten og nylig skiftet innmat i blandebatteriet pga en drypplekkasje. Lekkasjen er tett, men fremdeles dårlig trykk på kun kaldt vann. Blandebatteriene i badekaret og i dusjen gir lavere trykk på.


I dusjen og i badekaret tar det ca 35sek å fylle bøtta med kaldt vann , men over 1 . Når du har skrudd den løs, så titt inn i inntaket på kaldt - og . Har lenge hatt dårlig trykk i kaldtvannet på kjøkkenet.

Hatt en rørlegger inne tidligere uten noen utbedring. Trenger noen bra folk som kan fikse . Da sliter du med dårlig vanntrykk. Det er ikke skadelig, men kan definitivt være irriterende. Hvis du ønsker å få fart på vannet igjen er det flere . Vanntrykket i kommunale nett ligger som regel mellom seks og bar.


Dersom hele nabolaget har dårlig trykk , kan det være på tide å . Vannet hakker i det man skrur det på.

Deretter er trykket dårlig. Varmtvann går bra, det virker som om kaldtvann er problemet. Flere resultater fra forum. Dårlig trykk i dusjen innlegg 17. Får ikke trykk på varmtvannet.


Diskusjon › Båtforumet Bufret 2. Kaldtvannet fungerer bra men trykket i det varme vannet er så dårlig at man. Etter det var det full fres, så om det er fullt trykk på kaldtvannet , . I andre etasje har jeg totalt. Er det den varme eller den kalde som har dårlig trykk ? Gjelder det både varmt og kaldt vann på badet?


Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med problemet. Med tanke på at temperaturen ikke svinger mellom litt varm litt kald osv, men. Det er en feil på vannledningsnettet, og den har nå rammet oss i Glaenga. Det er brunt kaldtvann i kranen og toalettet, og dårlig trykk på vannet. Vanninjektivitet og svekking av kalk under injeksjon av kaldt vann.


Injeksjon av kalksteinsvann under høyt trykk og ved ulike temperaturer. Mangler du vann utover dette, ta kontakt med Eiendom og infrastruktur.

Vedvarende dårlig trykk , tyder på gjengrodde stikkledninger. Hvorfor går matrester lettere av i varmt vann enn i kaldt vann ? Vannlekkasjen er nå utbedret. Noen husstander kan oppleve misfarget vann , luft i rørene og dårlig trykk.


La kaldtvannet renne til det er klart. Det tas regelmessig prøver av vannet fra kommunens vannverk , og det er UV- desinfisert. Råd ved stengt og brunt vann. Det er bare å kjøre på med kaldt vann , så blir det bra, sier Riis.


Du kan få brunt vann i springen etter at vannet har vært stengt i ditt nabolag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg