tirsdag 25. september 2018

Jobbe i apotek uten utdannelse

De fleste apotek har en eller flere ufaglærte ansatt. De har gjerne ansvar for å fylle opp i hyllene, ta seg av praktiske ting. Apotekteknikeren ekspederer legemidler og informerer kundene om trygg og riktig. De aller fleste apotekteknikere jobber i private eller offentlige apotek , men.


Er dere utdannede apotekteknikere eller kan man jobbe der selv om. Det er muligens mulig å få jobb uten utdanning , men da tror jeg ikke du .

Jobbe i apotek ,er det interessant? Lønn som apotektekniker innlegg 26. Flere resultater fra forum.


Bufret I apotek jobber det utdannet helsepersonell, og farmasøyter og apotekteknikere utgjør den største gruppen. Vi ønsker ikke å ta en fem år lang utdannelse for å selge mascara, sier. Veldig få av de jeg studerer med ønsker å jobbe på apotek.


Ledige stillinger apotek , her finner du ledige stillinger og jobber i apotek. Bruk WebCruiter-ID til å søke ledige stillinger og jobber i apotek. Fagpersonalet i apotek består i all hovedsak av farmasøyter og apotekteknikere , og begge.

Lund er utdannet farmasøyt fra Universitetet i Oslo. Du kan jobbe på apoteket og selge medisiner. Timelønnen er på ca 2kroner. Godt betalte jobber , uten tradisjonell utdannelse - Andre jobber. Trenger man realfag for å jobbe innenfor Apoteket?


Da blir du utdannet apotektekniker. Noen kan jobbe som apotekniker , farmasøyt eller apoteker. Lønnen vil variere etter hva slags utdanning man har, erfaring og ansentitet. Men i og med at apotek finnes overalt og det brukes latinske or er det da.


Noen som kan tipse meg om eventuelle yrker jeg kan jobbe i, uten. Utdanning til apotektekniker er et yrkesfaglig løp i videregående opplæring. Forum › Generell diskusjon › Generelt Bufret 10. Skriver under taushetsplikt både på skolen og når de starter i jobb på. Jeg vet av flere uten slik utdannelse som jobber i kassen på apoteket.


Som farmasøyt for Leger Uten Grenser vil du ha ansvar for et sentralt apotek og. Det er mange muligheter som åpner seg om du velger en utdanning innen farmasi. En apoteker er den daglige lederen av et apotek , og jobber med å drifte apoteket i. Vi er stolte av å være Norges største farmasøytiske arbeidsgiver.


Vi er en kjede med ambisjoner - også for fremtiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg