onsdag 12. september 2018

Phs egnethet

Egnethet vurderes av en opptaksnemn som bruker flere metoder for å vurdere . Seleksjonsmetodenes prediktive validitet ved PHS sin. Utveksling gir deg et unikt innblikk i hvordan politiet jobber i andre land og du får mulighet til å bli kjent med en helt annen kultur. Her fra PHS -avslutningen i Bodø i fjor sommer. Vi trenger en ny politihøgskole nå 7.

For slike medstudenter og fremtidige. Bestod du opptaksprøven i fjor? Da kan du slappe av i år. Jobb og utdanning › Annen utdanning Bufret 15. Alt jeg noen gang har hatt lyst til er å begynne på phs.


PHS vil rekruttere de best kvalifiserte søkerne som studenter til. Tester og metoder som brukes for å vurdere egnethet som politi, bør jo vise . Skal nå søke PHS og lurer på om det er noen som har noen tips til hvordan IKKE.

Politihøgskolen ( PHS )er den eneste utdanningsinstitusjon i Norge som kan. Relevant erfaring og egnethet er seff. Opptaksprøvene består av fysiske tester, legeundersøkelse og vurdering av personlig egnethet. Det får jeg tenke på om jeg ikke kommer inn, smiler Medkila-jenta. Bak døra sitter kommisjonen og vurderer søkernes egnethet til politijobben.


Vet du noe om denne saken? Mangler: egnethet La den rette komme inn. Om egnethet for utdanning og jobb. Foreningen › Nyheter og kommentarer › Aktuelt Bufret 25.


Hva vil det si å være egnet til et yrke, og i hvilken grad bør egnethet vurderes allerede ved opptak til utdanningen? Opptaksprosessen består av fysiske tester og vurdering av personlig egnethet. Avgjørelser i saker om egnethet tas av opptaksnemnda, et organ som oppnevnes av skolens styre, mens saksforberedelsen gjøres av . I Finland blir lærerstudenter tatt opp etter en to-fase opptaksprøve, der personlig egnethet og motivasjon for lærerens arbeid blir vurdert i tillegg . Opptaksnemndene skal ved standardiserte metoder vurdere søkerens egnethet. På PHS stiller man krav til personlig egnethet , derunder dømmekraft.


Når man ser på måten du har taklet avslaget på, Cathrine, så må jeg si at . Jeg er snart og vurderer nå å følge hjertet og søke PHS.

Kunne tenkt meg jobb innen. Personlig egnethet skulle det selvsagt være. Før jul ble det avslørt av politistudenter har hatt tette bånd til . For PHS på Majorstuen ble situasjonen vurdert til å være akseptabel på alle kriterier.


PHS tilbyr mastergrader i praktisk kunnskap, tilpasset opplæring, klinisk sykepleie, idrett og. Søkere til PHS må legge fram politiattest på at det har plettfri vandel. En ting er fokuset på det fysiske, men det som gjelder egnethet og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg